Ano, ma to stejne priznaky jako RB1200
hapi píše:tobe se jako rbcko samo od sebe rebootlo? to neni firmwarem ani nahodou. rbcko se mi samovolne v zivote nerestartlo. to bude v napajeni nebo poskozeny kondiky atd.
hafieror píše:Se zeptám asi blbě, ale nepovedlo se ti nastavit ten watchdog na straně AP?
tom-tom píše:hapi píše:tobe se jako rbcko samo od sebe rebootlo? to neni firmwarem ani nahodou. rbcko se mi samovolne v zivote nerestartlo. to bude v napajeni nebo poskozeny kondiky atd.
Asi nikdy neměls železo v bezprostřední blízkosti technologie mobilního operátora, nebo v průmyslové zóně, to bys viděl, jak rázy v rozvodné síti umí s takovým routerboardem zacvičit
V jeho případě bych ovšem neztrácel čas vypisováním do fóra, ale jel bych to vyměnit, ať už je to jakkoliv vysoko.
midnight_man píše:Mám rád tie hlášky...napájaním to nikdy nebude. Pritom 70% problemov je prave v najapani RB. Už si všetci tu uvedomte, že Routerboard je prvý ktorý začne robiť somariny keď nemá napájanie aké treba. Proste je veľmi citlivý na zdroj stavy. Tí čo s tým roky robia isto vedia o čom rozpravam...navyše keď máš v logu hlášku o reboote
midnight_man píše:Mám rád tie hlášky...napájaním to nikdy nebude. Pritom 70% problemov je prave v najapani RB. Už si všetci tu uvedomte, že Routerboard je prvý ktorý začne robiť somariny keď nemá napájanie aké treba. Proste je veľmi citlivý na zdroj stavy. Tí čo s tým roky robia isto vedia o čom rozpravam...navyše keď máš v logu hlášku o reboote
net.work píše:Nejsem elektrikar - jde nejak pomoci voltmetru zjistit spatny kondik (aniz bych ho pajel pryc z desky)?
midnight_man píše:ano ma to v poe switch, co to je za switch, nema prioritu portov?
honzam píše:Založte prosím nové téma na MK foru. Musíme jim to reportovat !
http://forum.mikrotik.com/viewforum.php?f=7
Já se tam přidám se stížností ale nechci ho zakládat. Už tak si o mě myslí že jsem prudič
Díky