PW
Alternetivo píše:Pozor pozor EH-1200L zůstává i nadále v nabídce ve verzi V2:
http://www.alternetivo.cz/radiova-jedno ... 33139.html
A stojí pořád stejně jako na začátku. Navíc má vyšší přenosovou rychlost (200Mbps Full Duplex) a možnost rozdělit celou propustnost 400Mbps mezi uplink a downlink 50:50, 75:25 a 90:10. Jedinou nevýhodou bude nemožnost upgradu na EH-1200.
Alternetivo píše:Závěrem ještě k dosažitelné rychlosti:
Kdo byl minulý týden na naší akci ISP TECH UPDATE, mohl se na vlastní oči přesvědčit, že udávané hodnoty jsou téměř totožné s hodnotami naměřenými. Na testovacím spoji, který jsme předváděli, jsme trvale dosahovali hodnot 735Mbps downlink a 242Mbps uplink (měli jsme nastavený poměr 75:25 a maximální licenci 1000Mbps).
Alternetivo píše:Leeonek získává za propagaci této jedinečné technologie slevu 5% na nákup jednoho spoje Siklu v Alternetivu :)
Dade_Marfi píše:to Alternetivo - neskodilo by si oprasit co znamena pojem FullDuplex ! ... nesnasim, kdyz nekdo ma spoj HD, vydeli to dve a hned krici, ze ma FD ... to me fakt zveda ze zidle !
Leeonek píše:Teď jsem u siklu EH1200Lv2 taky dost tápal a nedovedl jsen nastavit gw. Napsal sem na Alternetivo s prosbou o vysvětlení, rovnou o nový návod. Odpověď poslali velice rychle. Pořád nevím proč, ale když jsem to nastavoval doma, ne a ne ty routy fungovat, zkoušel jsem snad všechno. Smířený s tím, že to holt při případném nastavování budu spravovat z připojeného routeru, jsem to zapojil na určenou lokalci a světe div se, routy začli fungovat normálněAsi sem do toho čuměl moc dlouho a něco si tam zeslonil a bohužel nevím co
No a další porod byl dneska při instalaci. 600 metrů a nemohli sme se trafit ani prd. Minule sme to udělali asi nějakou haluzou nebo co, ale teďka sme se nemohli s kolegou asi hodinu na sebe trefit. Chvilku před tím než se to chytlo, sem začal propadat panice a nebo úvahám jestli mě to ku.va v takovém, počasí stojí za to
Nakonec se to chytlo a pak už to byla brknačka ale fakt si nedovedu představit to zaměřovat na nějakých 1.3km, nebo nedejbože na ty 2.5km navíc s 60cm parabolama