❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
PtP SPOJ

osvedcene reseni...
pokud se ti do nej nechce, napis aspon jak moc je okoli zasekano,kolik tama chces protahnout apod. ono doba kdy PtP byli i na 2G4 je daaavno fuc...
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tam vadí jen špička stromu ale 5 se neosvědčila chtěl bych tam aspoň 24Mb. Je to nezarušené prostředí.
0 x
Zkusil bych 2,4G a n normu. OFDM je na takové překážky lepší. Předimenzuj antény.
Ale jak ti stromeček poroste...
Ale jak ti stromeček poroste...
0 x
Doporucuju jednu podvecerni prochazku s pilkou v kapse kdy se spicka stromu zahadne zhrouti dolu
Kdyz prasecinka tak zkusit nstreme dual v 2,4 a pokud neni moc zaruseno tak by to mohlo slapat slusne ....

0 x
moc to složitíte. Mám tu 1500m spoj v 2.4GHz přes 3 stromy a má to uctyhodnej signál -70dB. Asi to bude tim že na jedný straně je power bridge kterej má fakt krutej výkon. Defakto nevidim druhou stranu ale abych to zase moc nezlechčoval, 24Mbit, to už chce minimálně airmax nebo nstreme či nv2 takže si vyber něco od jedný firmy a nasaď to. 5Ghz ti jistě nepojede, 2.4GHz snad jo.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man