❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ORCAVE ma novy 10GHz FOD spoj
Re: ORCAVE ma novy 10GHz FOD spoj
Me odpovedeli vzdy, nikdy nebyl problem a technicky odd. kdyz jsem mel dotaz taky zavolalo tak jak slibilo zpet..
0 x
Daniel Tasáry
soooc píše:Hmmmm, orcave sice asi vyrabi, ale na emaily neodpovida ... Asi nechcou prodavat
Dovolená a chřipka... Špatná kombinace na rychlou odpověď.

Zkuste to ještě jednou, kdyby to náhodou někam propadlo.
0 x
Jsem to zkoušel po telefonu před třema týdnama, nejdřív jsem se dozvědel od slečny, že obchodník je na obědě, v 10:15???, asi si moc nepochutnal protože v 13:30 byl parádně protivnej, ani to že scháním pro jednu akci 6 spojů s ním nic neudělalo a byl dál skoupej na slovo, takže jsem se slušně rozloučil s tím pánem co se mi ani neráčil představit, jinde budou mít taky. To byl můj druhý a poslední pokus o nákup u orcave.
0 x
hapi píše:můžu očekávat nějaký snížení rychlosti při nastavení ACAP, ACCP případně narrow? Co znamená narrow? Jak se to pojítko bude chovat?
Pro modulaci 128QAM a 28MHz šířku pásma jsou reálné přenosové kapacity:
- ACAP - 172 Mb/s
- ACCP - 165 Mb/s
- Narrow - 157 Mb/s

0 x
0 x
pthv píše:Tak nam vydali novy firmware s podporou SNMP. Jen z toho jdou blbe vycist, ktera polozka je ktera. smnpwalk vyplivne spoustu hodnot:)
Nezkouseli jste nekdo vycitat pres snmp data ? Nejake divne cisla mi z toho lezou, nevite v jake hodnote to leze ven ?
0 x
Ajfel píše:pthv píše:Tak nam vydali novy firmware s podporou SNMP. Jen z toho jdou blbe vycist, ktera polozka je ktera. smnpwalk vyplivne spoustu hodnot:)
Nezkouseli jste nekdo vycitat pres snmp data ? Nejake divne cisla mi z toho lezou, nevite v jake hodnote to leze ven ?
Právě o to jsem se snažil. Aplikoval jsem na to i MIB od starší jednotky 2222. A o moc chytřejší jsem nebyl. Vyčítat data z iface(přeesena data, pakety chybovost apod.) by asi nebyl problém, ale která hodnota je rssi, či síla signálu nevím.
0 x
-
- antispam: Ano
Přišel někdo na SNMP??? Zkouším v DUDE přijít nato jaký interface je modem link a nějak se mi nedaří... navíc už někdo vyčetl za pomocí nějakýho prográmku úroveň signálu???
0 x
Teda ten web je fakt strasnej ... a spoustu zasadnich informaci chybi.
Namatkou 1S10:
Přeladitelnost toho rika opravdu hodne - jak je to s tim trikanalem?
Rx
Tx
zajimave razene modulace:
QAM 128
QAM 16
QAM 64
QPSK
QAM 32
QAM 256
Modulace je sice uvedena od QPSK - 256 QAM, ale
Rx prahová úroveň - konci na 64QAM, je nejaky duvod proc?
Rx 10-6 QPSK -87 dBm
.......
Rx 10-6 64QAM -73 dBm
ACAP, ACCP, Narrow a obecne sirka pasma - ani zminka. Este ze jsou ty fora.
Spotreba v parametrech zvysena na 16W aby se predeslo spekulacim s 8021.11af, nicmene v textu zustalo 15W...
Jak muzete s takovouhle urovni technickeho marketingu fungovat, prokrista?
Obzvlaste pikantni je obsah novinky dva roky stare, ktera informuje o novem eshopu, a to takto:
"Základní informace, kde co najdete, jsou v sekci Obchod pod odkazem Eshop."
To "Eshop" je nastesti klikaci, coz je opravdu velice dulezite, nebot nikde na celem webu a v sekci Obchod obzvlaste zadny link na eshop neni

A to neni nejaky extra systematicky rejpani, ale normalni reakce cloveka co si chtel zjistit parametry, protoze prave vybira:
- jestli se drzet RAYe, coz je pro dane reseni jak Ferrari na polni orbu, a nebo
- sahnout po necem levnejsim na nizke (pro zacatek) rychlosti.
A tohle jsou ty konce. Vim toho pulku a muzu shanet dal.
(Btw nikde neni zminka zda je mozne 1S10 objednat/nastavit/dobastlit out of band mng?)
(Btw2 proc v Manualech, tak hezky serazenych, neni mozne dostat dokumentaci ke starsim produktum, jen chybove hlasky?)
Namatkou 1S10:
Přeladitelnost toho rika opravdu hodne - jak je to s tim trikanalem?
Rx
Tx
zajimave razene modulace:
QAM 128
QAM 16
QAM 64
QPSK
QAM 32
QAM 256
Modulace je sice uvedena od QPSK - 256 QAM, ale
Rx prahová úroveň - konci na 64QAM, je nejaky duvod proc?
Rx 10-6 QPSK -87 dBm
.......
Rx 10-6 64QAM -73 dBm
ACAP, ACCP, Narrow a obecne sirka pasma - ani zminka. Este ze jsou ty fora.
Spotreba v parametrech zvysena na 16W aby se predeslo spekulacim s 8021.11af, nicmene v textu zustalo 15W...
Jak muzete s takovouhle urovni technickeho marketingu fungovat, prokrista?
Obzvlaste pikantni je obsah novinky dva roky stare, ktera informuje o novem eshopu, a to takto:
"Základní informace, kde co najdete, jsou v sekci Obchod pod odkazem Eshop."
To "Eshop" je nastesti klikaci, coz je opravdu velice dulezite, nebot nikde na celem webu a v sekci Obchod obzvlaste zadny link na eshop neni

A to neni nejaky extra systematicky rejpani, ale normalni reakce cloveka co si chtel zjistit parametry, protoze prave vybira:
- jestli se drzet RAYe, coz je pro dane reseni jak Ferrari na polni orbu, a nebo
- sahnout po necem levnejsim na nizke (pro zacatek) rychlosti.
A tohle jsou ty konce. Vim toho pulku a muzu shanet dal.
(Btw nikde neni zminka zda je mozne 1S10 objednat/nastavit/dobastlit out of band mng?)
(Btw2 proc v Manualech, tak hezky serazenych, neni mozne dostat dokumentaci ke starsim produktum, jen chybove hlasky?)
0 x
Jardax píše:(Btw2 proc v Manualech, tak hezky serazenych, neni mozne dostat dokumentaci ke starsim produktum, jen chybove hlasky?)
Aby sis musel zaplatit placeny vyjezd, kdyz uz chces pouzivat jejich stary kram

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
soooc píše:Jardax píše:(Btw2 proc v Manualech, tak hezky serazenych, neni mozne dostat dokumentaci ke starsim produktum, jen chybove hlasky?)
Aby sis musel zaplatit placeny vyjezd, kdyz uz chces pouzivat jejich stary kram
Za jejich stary kram bych oznacil treba Skywalker, a ten opravdu nehledam. Ale co bych vykladal nekomu, pro koho je wifi a hifi jen jina verze neceho z velkoobchodu...

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to soooc ted bych se byt tebou skoro urazil 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Dade_Marfi píše:to soooc ted bych se byt tebou skoro urazil
ja jsem takový klidný člověk

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
soooc píše:Dade_Marfi píše:to soooc ted bych se byt tebou skoro urazil
ja jsem takový klidný člověka nemám zapotřebí se rozčilovat
To je fajn, kluci, potkat takovy prijemny lidi zrovna tady v ty dzungli...

0 x