❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Compex WPA54G a izolace klientů
Compex WPA54G a izolace klientů
Zdravím, nevíte někdo jestli má COMPEX WPA54G funkci izolace klientů? Zkrátka aby se vzájemně klienti neviděli ve WINDOWS? Wline4000G a 3000G a myslím i APPro to umí. Vím že se to dá nějak zakázat ve firewallu Mikrotiku, ale našel jsem ve wirellesu COMPEXU volbu closed systém. Tak jestli to není třebas ono.
0 x
V menu toho WPE54G jsou vidět asociovaní klienti podle jejich MAC. Když na danou MAC kliknu, tak se mi objeví tabulka jenž říká kolik chyb bylo zaznamenáno při Transmit a Receive.
Mě by zajímalo jestli třeba receive je příjem toho klienta nebo příjem toho WPE54g od daného klienty.
U některých klietů mi to vykazuje chyby Transmit třeba 300 i více a receive je 0 chyb. tak mě zajímá jestli je to Transmit od klienta na AP nebo naopak...
Mě by zajímalo jestli třeba receive je příjem toho klienta nebo příjem toho WPE54g od daného klienty.
U některých klietů mi to vykazuje chyby Transmit třeba 300 i více a receive je 0 chyb. tak mě zajímá jestli je to Transmit od klienta na AP nebo naopak...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele: