Dade_Marfi píše:
takze tak nejak v kostce muj nazor, tedy nejaky ten mix zkusenosti a dojmu .. ale neberu nikomu jeho nazor to nejen si myslim, ze dnes opravdu ODU/IDU je uz docela passe a pokud bych mel na sajtu XX spoju, to bych musel mit jen mistost na racky s IDU
Cece, nevim proc siris tyhle bludy, ale pokud se dobre pamatuju, tak se ukazalo, ze mas akorat totalne nasrano v dlanich.. A myslel jsem, ze jsme si to uz vyjasnili a chybu si priznal.. Ze na proti kvuli bource vypla elektrika a ten spoj proste ani jet nemoh.. Spoj se po nekolika hodinach zahadne rozjel, ale to si uz nepamatujes co? Hlavne, ze jsem ti to rikal do telefonu, ze tam neni signal z druhe strany. Fak nevim proc tu siris tyhle polopravdy. Ten tvuj kamos spoje pouziva dodnes, takze tak jety asi nebudou. Trosku jsem nepochopil tohle: ale pak se zacalo ukazovat kde je hacek a dnes kdyz delam na te siti nahodou servis, vzdycky se obloukem vyhnu temto spojum, nerad bych to zase rozebiral a menil dily z jineho spoje .... To od tebe fakt nebylo fer.
Hele uz ti dosel od smitky ten 50mbit? Pamatuju si, zes mel naky problem s postou a ze se to prej nekde zaseklo. Pravdu mas asi v tom, ze by ses mym spojum mel vyhybat obloukem i nadale, asi nejsem ani sam, ale s tebou preferovanyma resenima to jde vetsinou hodne z kopce..