raven-il píše:.....ale i pres realne riziko kamenovani....
:D :D :D
raven-il píše:.....ale i pres realne riziko kamenovani....
hawkfree píše:UBIQUITI za tu cenu nevypada spatne, ale radsi to postavim na RB, kdyz uz je mam. Tu 133 nahradim RB433AH + R52. O OSPF uvazuji, ale spis az casem, az toho bude vic, ted radsi budu mit cesty pod kontrolou. Do routrovane site me tlaci klesajici vykon stavajici site s prirustanim uzivatel, zamezeni broadcastu, prehlednejsi cleneni site a taky se nestane, ze uzivatel virem schodi temer celou sit, ale uz jen jeji segment:) a urcite to bude mit i dalsi vyhody.
Leeonek píše:raven-il píše:.....ale i pres realne riziko kamenovani....![]()
![]()
hawkfree píše:No tak to je celkem zajimave, 1000 lidi to musis mit velice dusledne osetrene. To si snad ani nedokazu predstavit. Co myslis masivni potrebou verejnych adres? Na hlavni serveru jen NAT msq a staci mi jedna adresa.
reset píše:ne je to akorat plejtvani
hawkfree píše:Kdyz nechteji tak ne a 99% zajem nemá. Alespon neco zbude na Afriku
Maxik píše:a na co podle tebe lidi chteji verejnou ? Podle me 90% ji chce kvuli stahovani aby byl "aktivni" tak tomu presmeruju port a ma to to same a je lepe chranem firewallem brany a NAtem. Ten zbytek chce provozovat web server i tam je lepsijim udelat ucty na nejakem svem stroji, nebo externim hostingu
raven-il píše:Leeonek píše:raven-il píše:.....ale i pres realne riziko kamenovani....![]()
![]()
njn, kdyz jsem zacinal, taky jsem se nechal presvedcit, ze to jinak nejde
jenze, pak jsem zjistil, ze vsechny udajny problemy jsou osetritelny a kazdy opravdovy sitar ti rekne jedno:
BRIDGE je pro provoz RYCHLEJSIpravda, zere vic prostredku, ale ja mam diky nemu pres 4 hopy ping na seznam 8 ms a CPU vykon je levny, tak vo co go