baz píše:Dlouho jsem tu nepsal, jak pokracuje moje akce, tak si postezuju, treba tim nekoumu usetrim nervy, kdyz nezvoli spatneho dodavatele jako ja.
Nakonec jsem teda vybral Alcomy AL80G, coz je ve skutecnosti americky E-band E-link 1000. Alcoma to vyrabet neumi, pouze preprodava cizi vyrobek a lepi na to svou nalepku. No aspon to je kvalitni provereny vyrobek. Je to pry horka novinka, prave dnes to zverejnuji na konferenci kdesi v Horazdovicich tusim. No ja jsem to mel mit uz 14 dnu namontovane v provozu, nemam

Dal jsem objednal gigove lasery MRV 700G.
Takze dohromady 3 spoje 80GHz AL80G a tri lasery MRV 700G. Zakazka za neco pres 2,5 mega...
Doba dodani mela byt do konce kvetna, PRINEJHORSIM +2 tydny, cili max do pulky cervna.
Dnes mame 19/6, dodano neni vubec nic a nevim, kdy bude, porad se vymlouvaji na celniky apod. Je to cele velice neduveryhodne a podezrele.
Volam tam skoro kazdy den, uz si pripadam jak blb, ale nevim, kdy dostanu, co je zaplaceno.
Alcome to udajne chodi z USA po kouskach, nikoli najednou a to jeste zvlast elektronika a zvlast anteny a pry to nemuzou vymlatit z celniku. kdyz se to vymlatit podari, jeste si to necha Alcoma par dni u sebe na zkousky v klimaticke komore, jestli to funguje. Zrejme to znamena, ze to americani neodzkouseli a musi to za ne snad delat Alcoma? To jsem nepobral...
MRV zase pro zmenu bez meho souhlasu zmenilo specifikaci objednavky, zmenilo opticke konektory a stejne to nedodalo v terminu. Zasrani Izraelci. Navic k dokompletovani tech spoju pry nemaji soucastky /to je pro zmenu info z Proficomms, dealera v CR/. Takze od nich taky nemam nic, zadny spoj.
Suma sumarum - nemam co namontovat a varuju vsechny pred temahle firmama, nejsou schopny dodat co slibi a na terminy serou.
Dalsi spoje co budu objednavat na podzim budou Laserbity a Gigabeamy, dam sanci zas nekomu jinemu, pac tenhle pristup me vytaci. Clovek naslibuje zakaznikum IPTV a ted vypada jako blbec, ze si neposefoval svoje dodavatele.