Leeonek píše:milankovar píše:(tady se mi podařilo poprvé ve vzduchu na 5GHz udělat latence 0ms

dodávám, že stabilně ) propustnost v jednom směru 35Mbit/s (taky dodávám, že stabilně)
Jo, to se mi taky jednou podařilo, při plném zatížení linky byli pingy 0ms, pak jsem si uvědomil že pingám na špatnou stranu spoje

neviem co sa ti na tom nezda... mam dva take spoje.
jeden je v turbe, nstream, 2 x 27db dcom anteny, vzdialenost 3,5km, sr5 karty, vykon stiahnuty na maximalnu moznu hodnotu, fixnuta rychlost na 54mbit.
pri 20mbit realnej prevadzke su tam odozvy 0-2ms. do 10 mbit realnej prevadzky je to 0-1ms a stabilne!!!!!!!!!!!!! nekolise to. velmi zriedka sa zvysi ping na 5-6ms, inak nic.
dalsi spoj: obycajny nstream, bez turba, 2x24db jirous, vzdialenost 350m, cm9 karty, vykon 0db, fixnuta rychlost na 54mbit.
pri 20 mbit realnej rychlosti to chodi 0-3ms, do 10mbit zvacsa stale 0ms. pri 30mbit realnej prevadzke som to neskusal. skusim dnes a napisem.
treba si ale uvedomit, ze pri danych spojoch mam maximalne cistu freslenovku, vykon prakticky na 0db, teda neprazim do karty skoro nic, rusenie v danych oblastiach minimalne. akurat je to trosku horsie s rusenim tam, kde je ten 350m spoj.
mam asi dalsich 5 nstream spojov, ale nikde sa to nesprava tak krasne ako tu. proste je naozaj problem najst cisty kanal a vyladit to do idealu.