❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verzia 3.15
Re: Verzia 3.15
ve verzi 3.14 se vyskytla chyba u dvou jádrových PC a to, že čas "utíká" dvakrát rychleji a dojde k rozhození času a tudíž všeho co se na aktuální čas váže . Bohužel tuto chybu pozoruji i ve verzi 3.15 

0 x
na jedne masine d2c mam 3.14, je na ni nat a zaple grafy, jede uz "zatim" dobre, ale na verzi 3.10 vzdy po 27dnich zkolabovala. Naopak, identicka masina, dela pouze firewall, routing, qos, dns a par veci, tak po aktializaci na 3.14 zacala blbnout, jinak je s 3.10 naprosto stabilni je slape dobre.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
jen me tak napada, nema nejakou souvislost s tim ze leckdy leckomu neco nejede take to ze napr. upgradujete mezi verzemi o vice jak jeden skok? ja napr. upgraduju po jednom, tedy z 3.10 na 3.11, z .11 na .12, z .12 na .13 atd. a zadny problem jsem nezaznamenal da se rici. Jednou uz nevim u jake verze se mi ztratili NATy na jedne masine, jinak nic. Jen me to tak napada, jestli to s tim nema souvislost, mozna tam proste neni zvladnutej prechod o vice nez jednu verzi.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

ja tedy neupgraduji po ciselnych verzich, ale skacu mezi verzemi. Problem by v tom byt nemel.
Hlavne nejsem sebevrah, kdyz polovicka verzi se da nazvat bugovymi betami .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
reset píše:ja tedy neupgraduji po ciselnych verzich, ale skacu mezi verzemi. Problem by v tom byt nemel.
ja taky neprechazim vzdy kdyz se dozvim o nove verzi ale az kdyz par lidi napise ze je to ok. sam si to vyzkousim na tom nejposlednejsim APcku a po dni, dvou jedu dal a upgraduju. je pravda ze sit je zatim mala a mame v siti v podstate jen dva typi mikrotiku 433AH a 600 a asi jednu 333 - a nic moc na tom neni nastaveno. Takze mohu smele rici, ze kazdy upgrade od 3.0neco (uz nevim kde se zacinalo) je ok.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

RB 532 /A bez problemu po upgrade FW na 2.18 i nizsi zatez cpu o 10%. Staricky RB 112 jez zatuhnul na FW 2.17 po upgrade se sice rozbehl, ale nedetekuje CM9ku. 

0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem jeden problemek objevil:
funkce watchdog nefunguje korektne, respektive mi prijde ze se to diky watchdogu restartuje nahodne samo i kdyz by to nemelo mit duvod
funkce watchdog nefunguje korektne, respektive mi prijde ze se to diky watchdogu restartuje nahodne samo i kdyz by to nemelo mit duvod
0 x
Bývalý ISP...
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tak chyba asi nebude ve watchdogu ale rekl bych ze na tehle verzi se zasekava nstreme dual, kazdopadne staci RB vyrestartovat a vse jede dal.
Zkusil jsem ted downgrade na 3.10 tak uvidim jestli to je opravdu verzi MK
Zkusil jsem ted downgrade na 3.10 tak uvidim jestli to je opravdu verzi MK
0 x
Bývalý ISP...
s 3.15 mi RB600 zamrzla, co sa predtím nikdy nestalo, ked som tam mal 3.6 od novoty. (konf.: bridge)
ked sa to bude opakovat idem dole
ked sa to bude opakovat idem dole
0 x
-