matej.chuck píše:Zdrárek lidi, kdo má zkušenosti s 1. anténou? Jaká je instalace, konfigurace a tak? Díky za poznatky
My od nich mame 6 spoju, nejstarsi 3 uz 2 roky, a nevime o nich. Servis taky bez problemu.
matej.chuck píše:Zdrárek lidi, kdo má zkušenosti s 1. anténou? Jaká je instalace, konfigurace a tak? Díky za poznatky
matej.chuck píše:Zdravíčko, měl bych takový dotaz k 1. anténě. Nidky jsem jí neviděl, ale měl bych zájem je na firmě používat. Jak je složitá jejich konfigurace, montáž, servis, zaměření a tak? Hlavně by mě zajímalo jestli to má nějakou možnost zaměření bez spektráku jako třeba svm dipley nebo tak. Děkuji
soooc píše:matej.chuck píše:Zdravíčko, měl bych takový dotaz k 1. anténě. Nidky jsem jí neviděl, ale měl bych zájem je na firmě používat. Jak je složitá jejich konfigurace, montáž, servis, zaměření a tak? Hlavně by mě zajímalo jestli to má nějakou možnost zaměření bez spektráku jako třeba svm dipley nebo tak. Děkuji
Zamerovat 10 GHZ bez spektraku je zverstvo, nikdy nevis, komu jsi vletel do kanalu ... jinak 1. antenni ma moznost menit kanaly softwarove a vevnitr je neco, co ukazuje silu signalu. A pojitka se sparuji na defaultnim kanaleALe bez spektraku to fakt nezkousej.
matej.chuck píše:soooc píše:matej.chuck píše:Zdravíčko, měl bych takový dotaz k 1. anténě. Nidky jsem jí neviděl, ale měl bych zájem je na firmě používat. Jak je složitá jejich konfigurace, montáž, servis, zaměření a tak? Hlavně by mě zajímalo jestli to má nějakou možnost zaměření bez spektráku jako třeba svm dipley nebo tak. Děkuji
Zamerovat 10 GHZ bez spektraku je zverstvo, nikdy nevis, komu jsi vletel do kanalu ... jinak 1. antenni ma moznost menit kanaly softwarove a vevnitr je neco, co ukazuje silu signalu. A pojitka se sparuji na defaultnim kanaleALe bez spektraku to fakt nezkousej.
Fajn... Dík za raduMáš s 1. anténo nějaké zkušenosti? Co to dá za rychlost?
Dade_Marfi píše:to matej.chuck - rozdil alcoma a 1.anteni (KPE) je bezne 10 tis (max 20tis podle cenovych hladin)... takze moc nechapu nektere lidi ... ja volim kvalitu.
Dade_Marfi píše:takovy spoj neznam ... ale (ME2) 34 mego ma officialni cenu 139 tis tusim ... nicmene se daji dohodnout znacne slevy ...