T-Mobile Pevný internet vzduchem článek
Již jste četli ?
https://pctuning.tyden.cz/hardware/site-a-internet/52725-domaci-sitovani-t-mobile-pevny-internet-vzduchem-s
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
T-Mobile Pevný internet vzduchem článek
-
- Kontaktovat uživatele:
Hned sem mu sebral 30 haleru hajzlovi. S tou audinou urazil vsechny
)
basty píše::)
1 x
-
Článek je hezkej. Dal si s tím práci. Že je kvalita služby nevyrovnaná nepopírá, ale ani nijak nezdůrazňuje. Že to můžou nekvalitní wifi "garážníci" zabalit se tvrdí dlouho a ještě asi dlouho tvrdit bude. A navíc si myslím, že on už honorář dostal a jistě ve větší cifře než několik haléřů.
0 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí
-
Minimalna Garantovana linka 16KB/S - haha to co je ,tomu cloveku zaplatili za ten clanok ,ze wifi garaznik
0 x
A hlavne ty instalace uz vicekrat jsem videl antena polozena na pude nebo trba na lednici. Hlaska technika paniko to bude fungovat to se nebojte.
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!
Dalsi vec je ja bych do vopek taky dal 32kbps minimalku tu ctu nameri vsude a je to.
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
S_a_M píše:A hlavne ty instalace uz vicekrat jsem videl antena polozena na pude nebo trba na lednici. Hlaska technika paniko to bude fungovat to se nebojte.
tak ono to fungovat bude a dobře, jenže je to trochu jako opzle hnusné mít toto outdoor zařízení jako výzdobu v obejváku...
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:S_a_M píše:A hlavne ty instalace uz vicekrat jsem videl antena polozena na pude nebo trba na lednici. Hlaska technika paniko to bude fungovat to se nebojte.
tak ono to fungovat bude a dobře, jenže je to trochu jako opzle hnusné mít toto outdoor zařízení jako výzdobu v obejváku...
Tak to vies, instalacie zadarmo a ine nezmyselne veci....dobre vieme aki su ludia teraz. Co najrychlejsie, najjednoduchsie a najlacnejsie...mnoho krat sa stretavam s tym, ze si radsej daju ludia konkurenciu kvoli tomu, ze su o 1€ lacnejsi a instalaciu spravia stylom - spusti kabel zo strechy a do okna.
0 x
Asi dělám něco špatně audi nemám, potřeboval bych radu jaká zařízení kupovat aby mi na ní zbylo 
2 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsiNET.cz/ - Horní Slavkov
Jan Leisner e-mail: leisner@LajsiNET.cz
http://www.lajsiNET.cz/ - Horní Slavkov
Jan Leisner e-mail: leisner@LajsiNET.cz
Pro kousek větší síť přece nemůže být až takový problém vydělat milion. 4000 kliošů s průměrnou měsíční platbou 300kč je 1,2M/měs. Fixní náklady (zaměstnanci, konektivita, nájmy) hravě pod 400tis, nákupy matroše omezíš na to nejdůležitější (klientské instalace, havárie, žádné větší investice - třeba v zimě) takže třeba 100tis a zbyde ten měsíc 700. Dva měsíce se to takhle poškrtí a Audina stojí před firmou 
0 x
V clanku bych rekl byla narazka na horsi audiny:)
Tam staci poskrtit vejplatu jednoho zamestnance a postarsi audina na 80 tisic je doma:)
Tam staci poskrtit vejplatu jednoho zamestnance a postarsi audina na 80 tisic je doma:)
1 x
Nemístná poznámka o nákupu auta editována ;)
Naposledy upravil(a) Ispič dne 24 Jul 2018 14:49, celkem upraveno 1 x.
0 x