❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

T-Mobile Pevný internet vzduchem článek

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hlavva

T-Mobile Pevný internet vzduchem článek

Příspěvekod hlavva » 7 years ago

0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 7 years ago

:)
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 7 years ago

Hned sem mu sebral 30 haleru hajzlovi. S tou audinou urazil vsechny :-))
basty píše::)
1 x

thanui.linux

Příspěvekod thanui.linux » 7 years ago

Článek je hezkej. Dal si s tím práci. Že je kvalita služby nevyrovnaná nepopírá, ale ani nijak nezdůrazňuje. Že to můžou nekvalitní wifi "garážníci" zabalit se tvrdí dlouho a ještě asi dlouho tvrdit bude. A navíc si myslím, že on už honorář dostal a jistě ve větší cifře než několik haléřů.
0 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí

skrivy

Příspěvekod skrivy » 7 years ago

Chybí mi tam IPv6. :(
0 x

coolerman1

Příspěvekod coolerman1 » 7 years ago

Minimalna Garantovana linka 16KB/S - haha to co je ,tomu cloveku zaplatili za ten clanok ,ze wifi garaznik
0 x

S_a_M

Příspěvekod S_a_M » 7 years ago

A hlavne ty instalace uz vicekrat jsem videl antena polozena na pude nebo trba na lednici. Hlaska technika paniko to bude fungovat to se nebojte.
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!

S_a_M

Příspěvekod S_a_M » 7 years ago

Dalsi vec je ja bych do vopek taky dal 32kbps minimalku tu ctu nameri vsude a je to.
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 7 years ago

S_a_M píše:A hlavne ty instalace uz vicekrat jsem videl antena polozena na pude nebo trba na lednici. Hlaska technika paniko to bude fungovat to se nebojte.

tak ono to fungovat bude a dobře, jenže je to trochu jako opzle hnusné mít toto outdoor zařízení jako výzdobu v obejváku...
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Gemb

Příspěvekod Gemb » 7 years ago

okoun píše:
S_a_M píše:A hlavne ty instalace uz vicekrat jsem videl antena polozena na pude nebo trba na lednici. Hlaska technika paniko to bude fungovat to se nebojte.

tak ono to fungovat bude a dobře, jenže je to trochu jako opzle hnusné mít toto outdoor zařízení jako výzdobu v obejváku...

Tak to vies, instalacie zadarmo a ine nezmyselne veci....dobre vieme aki su ludia teraz. Co najrychlejsie, najjednoduchsie a najlacnejsie...mnoho krat sa stretavam s tym, ze si radsej daju ludia konkurenciu kvoli tomu, ze su o 1€ lacnejsi a instalaciu spravia stylom - spusti kabel zo strechy a do okna.
0 x

hol
antispam: Ano

Příspěvekod hol » 7 years ago

tak se chlapi přiznejte, kdo má tu Audinu? :)
1 x

frito
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod frito » 7 years ago

Asi dělám něco špatně audi nemám, potřeboval bych radu jaká zařízení kupovat aby mi na ní zbylo :-)
2 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsiNET.cz/ - Horní Slavkov
Jan Leisner e-mail: leisner@LajsiNET.cz

rsaf

Příspěvekod rsaf » 7 years ago

Pro kousek větší síť přece nemůže být až takový problém vydělat milion. 4000 kliošů s průměrnou měsíční platbou 300kč je 1,2M/měs. Fixní náklady (zaměstnanci, konektivita, nájmy) hravě pod 400tis, nákupy matroše omezíš na to nejdůležitější (klientské instalace, havárie, žádné větší investice - třeba v zimě) takže třeba 100tis a zbyde ten měsíc 700. Dva měsíce se to takhle poškrtí a Audina stojí před firmou ;-)
0 x

Defender

Příspěvekod Defender » 7 years ago

V clanku bych rekl byla narazka na horsi audiny:)
Tam staci poskrtit vejplatu jednoho zamestnance a postarsi audina na 80 tisic je doma:)
1 x

Ispič

Příspěvekod Ispič » 7 years ago

Nemístná poznámka o nákupu auta editována ;)
Naposledy upravil(a) Ispič dne 24 Jul 2018 14:49, celkem upraveno 1 x.
0 x