❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	AP 60ghz
Re: AP 60ghz
možná jeden z nich
							- Přílohy
- 

- antenna-RF-IPEX-MHF4-a-MHF4-IV-enchufe-recto-0-81mm-Pigtail-Cable-de-puente-Coaxial.jpg (73.84 KiB) Zobrazeno 3659 x

0 x 

mhf4 mame, ale odbornici se shodli, ze to neni on (i kdyz mozna na 50% muze byt, radio jsem nevidel).
pujcite mi nekdo radio, abych to vyzkousel nebo si nekdo ten pig za 40 kč koupite ?
nebo napisete do mikrotiku at je zahada vyresena definitivne ?
pokud je to w.fl tak ho umime taky, ale neni skladem.

pujcite mi nekdo radio, abych to vyzkousel nebo si nekdo ten pig za 40 kč koupite ?
nebo napisete do mikrotiku at je zahada vyresena definitivne ?
pokud je to w.fl tak ho umime taky, ale neni skladem.
		0 x 
			Lukasw
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
						power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz
Tak to je bezva, konečně se to vyřeší/nevyřeší. Můj favorit je MURATA JSC 5829, bohužel ty jejich PDF-ka jsou na kočku, čert aby se v tom vyznal. Vycházím však pouze z fotografií a informací z fóra, takže to není zdaleka jisté. Tu Muratu jsem viděl pouze na MOUSERu a Digikeyi, tam je však přímo nekřesťanské dopravné za vzorek za pár dolarů. Ledaže by tam někdo objednával nad cca 1.000,-, pak je zdarma.
Někde jsem četl, že MHF4 je s Muratou kompatibilní, ale nezdá se mi podstatný rozdíl mezi výškou zacvaklého MHF4 (1,2 mm) a Muraty (0,9 mm). To by samozřejmě nemuselo vadit, pokud půjdou správně zacvaknout do sebe.

mpcz, 15.jan.2018

Někde jsem četl, že MHF4 je s Muratou kompatibilní, ale nezdá se mi podstatný rozdíl mezi výškou zacvaklého MHF4 (1,2 mm) a Muraty (0,9 mm). To by samozřejmě nemuselo vadit, pokud půjdou správně zacvaknout do sebe.
mpcz, 15.jan.2018
		0 x 

Insider píše:frito píše:Poděl se s náma o fotku ,,udělátoru,,
Všeho do času, zatím probíhá testování. Ale do včera to bylo vidět u nás nad prodejnou.
Jak jste na tom vlastně vy? Předpokládám, že nějaký udělátor tvoříte ke komerčnímu prodeji - v jaké je to fázi, jak to bude vypadat, kdy to bude hotové, kolik to bude stát?
		0 x 

- 
				Petr Bačina
- Kontaktovat uživatele:
/interface w60g monitor 0
toto sluzi na citanie signalu z terminalu...ak by mal niekto zaujem moze sa pohrat a vytvorit si script so zapisovanim do logu ak signal poklesne pod urcitu hodnotu...

toto sluzi na citanie signalu z terminalu...ak by mal niekto zaujem moze sa pohrat a vytvorit si script so zapisovanim do logu ak signal poklesne pod urcitu hodnotu...
		0 x 

tomasik píše:pošlu Vám to rádio dnes, píšu SZ
Zdravím,
to lukasw a tomasik:
jak to prosím dopadlo s tím mezifrekvenčním konektorem na pigtailu? Je záhada vyřešena?
Kdosi se tu ptal i na ten mrňavý konektor s napájením, ten se také ještě nevyřešil? Nebo u něho ti úspěšní jednoduše drátky "nadpojili"?
mpcz, 17.jan.2018
		0 x 

Nebylo by jednodušší se zeptat pana Štourače?  Ten má obojí vyřešené a možná to zde i psal jaký konektor tam je...

0 x 

- stouracpetr
stouracpetr píše:Je to W.fl . Pozor ,ruzni vyrobci maji nepatrne jine rozmery-budto se vikle nebo jde nasunout velmi ztuha.
Vi nekdo,jaky je typ napajeciho mikrokonektoru s cervenym a modrym vodicem? Dvoupolovy,rastr cca 0,7 mm.
Na laserovych vypalcich uz se pracuje-mam prislibeno dodani koncem ledna.
Z Chlumce nad Cidlinou a Vsetina uz jednotky dorazily.
		0 x 

honzam píše:Nebylo by jednodušší se zeptat pana Štourače? Ten má obojí vyřešené a možná to zde i psal jaký konektor tam je...
Nebylo, nepsal, jak tady vidíš...
A protože má "anténu" v ohnisku a desku PCB vzadu, řešit to musel, takže ten kablík možná jednoduše nadstavil. Pro fázi vývoje je to ta jednodušší a rychlejší cesta (dle mého). Pro ty puntíčkáře to pak určitě doladí.
Až bude chtít, tak nám to třeba poví.
mpcz, 17.jan.2018
		0 x 

- stouracpetr
Bylo.Prispevek jsem psal uz pred dvema tydny...
---------------------------------------------------
Příspěvek od stouracpetr » 2 weeks ago
Je to W.fl . Pozor ,ruzni vyrobci maji nepatrne jine rozmery-budto se vikle nebo jde nasunout velmi ztuha.
Vi nekdo,jaky je typ napajeciho mikrokonektoru s cervenym a modrym vodicem? Dvoupolovy,rastr cca 0,7 mm.
0 x

---------------------------------------------------
Příspěvek od stouracpetr » 2 weeks ago
Je to W.fl . Pozor ,ruzni vyrobci maji nepatrne jine rozmery-budto se vikle nebo jde nasunout velmi ztuha.
0 x
		0 x 

Stále nebylo?  Ted už je tu 3x.  První příspěvek ohledně konektoru před 14dny  Jsem se právě divil že to řešíte pořád dokola
  Jsem se právě divil že to řešíte pořád dokola

0 x 

No to tedy nevím. Asi jsem něco přehlédl. To se může stát.
Ke konektoru mezifrekvence: pomůcka od pana Šťourače je pouze nápověda, nikoliv odpověď protože:
1/ pokud je jich hodně typů, nijak to nepomáhá.
2/ na fotografii od kolegy je jasně vidět, že na konektoru kablíku je logo Muraty. Kdo desku má, nechť se podívá dobrou lupou, bude mu to jasnější.
3/ Murata se vyskytuje jako šafrán, 100 proc. test se tedy nedá jednoduše provést. Alespoň já ho nemám.
4/ Další názor byl od pana kolegy Lukasw, měl už by mít zapůjčenou desku od kolegy Tomasik-a odzkoušet jeho tip/typ MHF4, zatím odpověď není.
5/ Předpokládám, že na všech šaržích je použitý stejný typ konektoru.
Dle mého skromného soudu je to otázka stále k dořešení. Takže proto.
Ke konektoru napájení:
Odpověď považuji spíše za dotaz. ("Vi nekdo,jaky je typ napajeciho mikrokonektoru s cervenym a modrym vodicem? Dvoupolovy,rastr cca 0,7 mm.")
mpcz, 17.jan.2018
							Ke konektoru mezifrekvence: pomůcka od pana Šťourače je pouze nápověda, nikoliv odpověď protože:
1/ pokud je jich hodně typů, nijak to nepomáhá.
2/ na fotografii od kolegy je jasně vidět, že na konektoru kablíku je logo Muraty. Kdo desku má, nechť se podívá dobrou lupou, bude mu to jasnější.
3/ Murata se vyskytuje jako šafrán, 100 proc. test se tedy nedá jednoduše provést. Alespoň já ho nemám.
4/ Další názor byl od pana kolegy Lukasw, měl už by mít zapůjčenou desku od kolegy Tomasik-a odzkoušet jeho tip/typ MHF4, zatím odpověď není.
5/ Předpokládám, že na všech šaržích je použitý stejný typ konektoru.
Dle mého skromného soudu je to otázka stále k dořešení. Takže proto.
Ke konektoru napájení:
Odpověď považuji spíše za dotaz. ("Vi nekdo,jaky je typ napajeciho mikrokonektoru s cervenym a modrym vodicem? Dvoupolovy,rastr cca 0,7 mm.")
mpcz, 17.jan.2018
- Přílohy
- 

- konektor.jpg (21.3 KiB) Zobrazeno 2789 x

0 x