Příspěvekod novajz » 17 years ago
NO já ted řeším něco podobného. Mám 2x24 Extreme od jirouse, 2x RB333 s R52, 2x pigtaily Belden RF240 v délce 1m. Mám spoj na 7.5km podle serveru mapy.cz a signal -90 oboustraně, +-2dB. Antény jsem zaměřoval podle tlačítka align v záložce dané karty přes winbox. Anténu jsem šteloval prvně zleva do prava a v bodě nejlepšího signálu. Potom nahoru a dolů a v nejlepším utáhl. Pak jsem to samé udělal na druhé straně. Viditelnost přímá a je to na panelákách. V cestě nic není a přesto signál -90 oboustraně. Antény už líp nasměrovat ani snad nešly, jeb.. jsem se s tím celej den a výsledek nulový.Už nevím co s tím. Dokážete mi někdo poradit??? Časem bych to chtěl na PC, ale s temi signály no nevim nevim. Nehlede na to, že při 18dB výkonu karty + 24 anténa je dohromady nejakych 42 a povolenych je 27 pri manualnim nastaveni vykonu.Ale i tak signal na pytel. Lidi pomoooooc.
PS: Cm9 jsem zkousel, s tim samym vysledkem, jeste mam obednane R52H a CM10, tak uvidime.Jinak anteny mam v horizontu a obě dvě.
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby