iTomB píše:Reagovani 4 network a kraviny v settopboxech.
22.11. jsem psal email ohledne chyb a kravin v settopboxech. Do dneska bez reakce (no pokud se divam do smlouvy, tak reakce uz mela davno byt).
Psal jsem o par vecech, ktere se vzapeti opravili (asi uz to hlasil i nekdo jiny). Ale dalsi kraviny do dneska nic, reakce nic a dalsi blbosti tam delate.
1. EPG a MENU
Zvolim si program v EPG a pokud jsem na stanici, ktera aktualne bezi, tak mam prvni volbu sledovat porad.
Zvolim si program v EPG a pokud NEJSEM na stanici, ktera aktualne bezi, tak mam prvni volbu sledovat stanici?
Co je to za blbost. V EPG si primarne volim primo program co chci sledovat, ne stanici. Nehlede na to, ze se meni MENU, dalsi kravina. Nelze si navyknout, ze je potreba stiknout tohle a tohle, protoze MENU je obcas JINE!!!
Kdyz uz tohle chcete mit, tak pokud nejsem na aktualnim realnem casu, tak SLEDOVAT STANICI NEBUDE VIDET!!!! Pak to smysl ma. Ale takhle? Nalistuji 4 dny zpet, nekolik hodin jinak, jinou stanici a ejhle, omylem jsem dal SLEDOVAT STANICI. Takze muzu hledat ZNOVA!!!!
BLBOST KRAVINA. Kdy bude tahle kravina odstranena? Hlaseno telefonicky a emailem pred vice jak 14 dny.
2. Zakladni MENU a automaticke vypnuti?
No nevim jak moc se pouziva zmena formatu a typ vystupu (volba FHD@50Hz atd), ale dle me daleko mene casteji nez automaticke vypnuti, ktere je v MENU uplne nejdal dostupne. DALSI LOGICKA BLBOST.
3. Nova kravina v MENU
Automaticke vypnuti
3h, 6h, 9h
Vzivote jsem nevidel TV, ktera by mela takovehle nastaveni. Aaaaa Vy jste prvnize by novatorsky pristup? Muzete laskave vysvetlit co k Vas k tehle kravine vede?
Muzete mi laskave vysvetlit, kdy se tohle pouzije?
Ja mel za to, ze poziti automatickeho vypnuti je v momente, kdy clovek kouka na nejaky porad a vi ze usne (ci to ma jako pohadku na dobrou noc). Fak si myslite, ze nekdo usina 3h ci dokonce 9h?
Jelikoz na emaily nikdo nereaguje, jelikoz kraviny nikdo, ktere tam pridavate (a jak se zda stale dalsi a dalsi) neopravuje, jelikoz nemate zadne forum, kde by se diskutovalo o tom, co chcete upravit. Tak to napisi sem verejne at vsichni vidi Vas pristup. Kdy tu mate byt Vy pro nas a ne my pro Vas.
Prosim ostatni, co se mnou souhlasi ci nesouhlasi. Pridejte se a sdelte svuj nazor na tohle. At se neco hejbne ...
Tom
Zdravím Vás pane Budaii, i zde na tomto foru. Mrzi me ze nez byste zvedl telefon a zavolal mi proc Vam nikdo neodpovedel abych to mohl proverit, volite tento zpusob sebeprezentace... se snahou na sebe jeste nekoho nabalit. Ohledne Vaseho mailu Vam mel volat kolega, proc to jeste neudelal Vam nemohu ted s jistotou rict, ale v pondeli to jiste na zaklade me intervence udela. Za prodlevu se Vám omlouvám. Nemá smysl dlouze komentovat Vaše postřehy. Jak jsme se po telefonu již několikrát bavili v aktuální verzi (SVG v3) budeme opravovat jen nejkritičtější bugy, které znemožňují základní funkce. Vaše připomínky jsou věcné a s většinou souhlasíme i toto jsme Vám několikrát do telefonu potvrdil a jsou na seznamu pro novou HTML verzi. Jistě víte, že jsem se mnohdy odvolával na novou HTML verzi, ve které budou postiženy veškeré postřehy všech našich zákazníků. Nemá smysl je opravovat do této verze když se dělá na na nové. Držet support nad 3mi verzemi je téměř nemožné, proto se náš vývojový tým zaměřuje na HTML. Už čtrnáct dní mám tuto verzi doma na testování a z mého pohledu je to na dobré cestě. Kolega si myslí že by před Vánoci šla uvolnit test verze pro ISP aby se s ní seznámili otestovali a podělili se s námi o zpětnou vazbu. Můj reálnější odhad je konec ledna. Do konce 1Q 2016 by tato verze měla nahradit současnou V3 a měla by se stát jedinou produkční verzí, na které se bude dále stavět. V této verzi je už i EPG+, kde jsou rozšířené informace o pořadech, hodnocení z CSFD atd. Opět jsme to museli nechat až do této verze, abysme nedělali něco dvakrát. Víc k tomu nemám...S pozdravem, DAVID KULDA