❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
dkulda

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod dkulda » 10 years ago

okoun píše:
dkulda píše:Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem. :D

Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.

Dobrý podvečer pane okoune, ne ale vcelku bez sebemenší znalosti našeho zázemí, životnosti naši firmy a projektu 4network.tv včetně zázemí a našich partnerů komentujete příspěvek který měl svůj účel svoje opodstatnění a své adresáta kteří čtou toto forum. Vam to zřejmě nepatřilo, proto se omlouvám. A jak píše někdo níže někdo se dohodl a někdo ne, někdo chtěl hodně a nemá nic. Toto jsou moc trefne komentáře... Díky
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

Standa99
antispam: Ano

Příspěvekod Standa99 » 10 years ago

A to nestačilo napsat (jeden příspěvek, tak jak to je na fórech normální) "máme uzavřenou smlouvu", než tady exhibovat ve třech vláknech a dětinsky si masírovat ego na úkor druhých? Už chybělo jen vyvrcholení :roll:
0 x

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 10 years ago

Standa99 píše:A to nestačilo napsat (jeden příspěvek, tak jak to je na fórech normální) "máme uzavřenou smlouvu", než tady exhibovat ve třech vláknech a dětinsky si masírovat ego na úkor druhých? Už chybělo jen vyvrcholení :roll:

Jojo, přesně vo tom tom je. 4network.tv v mých očích dost kleslo díky těmto "výlevům". Přitom to stačilo napsat jednou a bez nějakých osobních narážek, maximálně dodat nějakou věcnou připomínku. Takové osobnější útoky jen naznačují nějakou nevyrovnanost (nemyslím tím nic osobního).
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 10 years ago

Taky si myslím, že přehnané komentáře spíše škodí. Že pan Novotný ví vše nejlépe, se všema se zná, a vedou k němu všechny nitky světa, to se dávno ví, takže ho asi nemá cenu moc řešit.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

:-D to by bylo prima, ale bohuzel to neni vzdy tak jednoduche ... par lidi znam, ale kdo z Vas ne ? za roky v oboru ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

dkulda

Standa99 píše:A to nestačilo napsat (jeden příspěvek, tak jak to je na fórech normální) "máme uzavřenou smlouvu", než tady exhibovat ve třech vláknech a dětinsky si masírovat ego na úkor druhých? Už chybělo jen vyvrcholení :roll:

Víte... možná jste měl štěstí a ještě jste se nesetkal s podobnými praktiky, kdyby ano pak byste možná postupoval stejně. Ve střech vláknech je pro to, že každý může mít nastavené sledování jednoho daného vlákna. Cílem bylo oslovit všechny a všem napsat "máme uzavřenou smlouvu", navíc nejde o masírování ega, s tím problém nemám, věřte mi... Pokud byste znal všechny okolnosti a praktiky konkurenčního boje, který praktikují "kolegové" už byste se teprve nedivil...To ale není na veřejné probírání v tomto vlákně.
0 x

dkulda

Sherlock píše:

Jojo, přesně vo tom tom je. 4network.tv v mých očích dost kleslo díky těmto "výlevům". Přitom to stačilo napsat jednou a bez nějakých osobních narážek, maximálně dodat nějakou věcnou připomínku. Takové osobnější útoky jen naznačují nějakou nevyrovnanost (nemyslím tím nic osobního).

Dobrý den, ano možná máte pravdu, především z Vašeho úhlu pohledu to tak může být. Bohužel, jak jsem psal v předchozím komentáři, lecos se dá vydržet a přehlížet a jet si svou vlastní linii, což jsme do teď dělali, ale už je nutné dát najevo, že ne všechno si dáme líbit.
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 10 years ago

Já rozhořčenost Davida Kuldy plně chápu. Vzhledem ke zkušenostem s chlapci, je jeho vystupování ještě více než korektní.
Naposledy upravil(a) stepan.benes dne 29 Jun 2015 15:50, celkem upraveno 1 x.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Standa99

Příspěvekod Standa99 » 10 years ago

Právě proto, jsme ve vlákně o jiné společnosti, ale pokud se potřebuje nějak vycukat, tak ať se klidně vysere sousedovi pod rohožku.
0 x

jihad

Příspěvekod jihad » 10 years ago

Pane Kuldo mohl bych mít otázku? Tvrdíte, že vaši službu lze koupit pouze se set-top-boxem a tedy Nova není problém právě proto, že se jedná o firstscreen službu. Jak si mám tedy vysvětlit tvrzení na stránkách jednoho z Vašich partnerů, který tvrdí, že a teď cituji

"V případě, že chcete Internetovou televizi využívat pouze v počítači, v tabletu, nebo v telefonu nepotřebujete Settop Box."

zároveň však nikde neuvádí, že by bez STB nova nefungovala. Mohl by jste se k tomu nějak vyjádřit? Děkuji.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 10 years ago

Nechci mluvit za 4network.tv, ale každý z ISP podepisuje smlouvu, kde je podmínka STB jasně uvedena. Pokud ji některý z ISP porušuje, tak by jej měla čekat sankce.

Btw. Vaši citaci z webu Google nezná, můžete být konkrétnější, kdo to takto nabízí?
0 x

jihad

Příspěvekod jihad » 10 years ago

Jaktože systém 4network tedy umožňuje aktivaci uživatele bez stb?

Jedná se sice o ISPka který je naše konkurence, ale i tak mu nechci způsobit problémy jméno tedy neuvedu. Věřte mi, že na stránkách to má.
0 x

dkulda

jihad píše:Pane Kuldo mohl bych mít otázku? Tvrdíte, že vaši službu lze koupit pouze se set-top-boxem a tedy Nova není problém právě proto, že se jedná o firstscreen službu. Jak si mám tedy vysvětlit tvrzení na stránkách jednoho z Vašich partnerů, který tvrdí, že a teď cituji

"V případě, že chcete Internetovou televizi využívat pouze v počítači, v tabletu, nebo v telefonu nepotřebujete Settop Box."

zároveň však nikde neuvádí, že by bez STB nova nefungovala. Mohl by jste se k tomu nějak vyjádřit? Děkuji.

Dobrý den, každý ISP má podepsanou smlouvu, kde jsou jasně definované podmínky, to co popisujete je v rozporu a ISP, kterého nechcete jmenovat se vystavuje postihu. Pošlete mi prosím na mail david.kulda@4network.tv jméno ISP. Toto je nutné řešit hned na začátku... uvedenou citaci jsem také nikde nenašel....
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 10 years ago

TV NOVA alias CET 21 nam poskytla podminky (dodatek k licencni smlouve k sireni programu pro doplnkove sluzby) dne 17.7.
Tedy vcera.
Zda se ze uz neexistuji papirove prekazky. Podminky jsou stejne pro vsechny zainteresovane provozovatele/operatory.
Ceny mi prijdou lidove, ale nejsem si jisty zda spravne pocitam.
Ma tedy SledovaniTV take k dispozici podminky sireni TV v tabeltech tkzv. Multiscreen ?
Muze sem Sledovani TV napsat kvalifikovany odhad, kdy obnovi vysilani baliku CET21 ?
Podrbnosti o podminkach sem nebudu postovat, neumoznuje to smlouva s CET21.
Postuji sem prave pro to aby sledovani TV dostalo prostor.
Konkurencni frmy poskytujici IPTV prosim at pisou do jineho vlakna. Na ne nejsem zvedavej v tomto vlaknu.
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 10 years ago

Tuhle informaci si vzal kde? Ceny jsou lidové pro toho kdo je viděl :) Takže pro nás zatím žádně nové info..
0 x