okoun píše:dkulda píše:Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem.
Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.
Dobrý podvečer pane okoune, ne ale vcelku bez sebemenší znalosti našeho zázemí, životnosti naši firmy a projektu 4network.tv včetně zázemí a našich partnerů komentujete příspěvek který měl svůj účel svoje opodstatnění a své adresáta kteří čtou toto forum. Vam to zřejmě nepatřilo, proto se omlouvám. A jak píše někdo níže někdo se dohodl a někdo ne, někdo chtěl hodně a nemá nic. Toto jsou moc trefne komentáře... Díky