OFF píše:Aktuálně to jede na Milestone (nějaká zdarma verze). Zkouším i systém v Synology. Nejsem moc spokojen ani s jedním. Každé má své pro i proti. Každopádně s obojím komunikují kamery bez problémů.
vedel by si dat odkaz na ten milestone? ako je ta free verzia obmedzena?
Podobny problem mam aj ja: ubnt airvision - tu nejdu zakladne veci ako pretacanie vacsou rychlostou, export videi viac ako 10min.....
ipcorder - problemy s verejnou, problemy s javou, cez mobil len rtsp....
 . Celkově by to mohlo být trošku pružnější. Jinak vcelku spokojenost.
 . Celkově by to mohlo být trošku pružnější. Jinak vcelku spokojenost. . Serverový systém by byl lepší, ale tenhle jsem měl na pokusy již nainstalovaný a bylo to hned
 . Serverový systém by byl lepší, ale tenhle jsem měl na pokusy již nainstalovaný a bylo to hned   . Stabilita je OK, ještě to nikdy nespadlo, občas teda spadne klient (taky pod WIN7), ale to tak po 2 týdnech nonstop provozu. Nastavení mi připadne jednoduchý. Jediný co se mi nepodařilo zprovoznit byl webový přístup. Přiznávám, že jsem na to ale neměl čas a nepotřebuji ho nutně, tak mě to netrápí. Asi to bude nějaká banalita.
 . Stabilita je OK, ještě to nikdy nespadlo, občas teda spadne klient (taky pod WIN7), ale to tak po 2 týdnech nonstop provozu. Nastavení mi připadne jednoduchý. Jediný co se mi nepodařilo zprovoznit byl webový přístup. Přiznávám, že jsem na to ale neměl čas a nepotřebuji ho nutně, tak mě to netrápí. Asi to bude nějaká banalita.
 resp. našel jsem nějakýho borce, kterej za to chtěl $50, takže nějaký hack udělat lze
 resp. našel jsem nějakýho borce, kterej za to chtěl $50, takže nějaký hack udělat lze