❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vypovedi > prechod na LTE

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

vypovedi > prechod na LTE

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

tak jak uz nekomu prchaj ovecky protoze na to jejich obcasne solichani na netu jim staci akcni nabidka operatora kdy mu daj modem za 1kc a usmoleny 4GB za 2 roky za radoby akcni cenu ?
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 11 years ago

zatim ne.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

mě spíš udivilo že tam dávají 4Mbit ve dne a 8Mbit v noci ale už nevím kdo to je.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

jt-dob-net

Příspěvekod jt-dob-net » 11 years ago

Jojo máme tu už dva experty co se nechali zlákat "výhodným a nejrychlejším" LTE.

Akorát jeden má přenosy dat +- 300 GB/měsíc a druhý byl doposud na optice 50/50 Mbps

Nu kdo chce kam, pomožme mu tam :mrgreen:
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

jt-dob-net píše:Jojo máme tu už dva experty co se nechali zlákat "výhodným a nejrychlejším" LTE.

Akorát jeden má přenosy dat +- 300 GB/měsíc a druhý byl doposud na optice 50/50 Mbps

Jsem zvědavej za jak dlouho budou zpátky :)
0 x

pcwifi

hapi - to je VDF se svym tarifem do wifi LTE modemu...v noci jim to chrape tak jim to pustime vic, ale FUP zustava... kdyz je clovek v dosahu tak to svisti obstojne. V mem okoli zatim neni pokryti, verim v to ze lidi na chate apod co tam truni o weekendu mozna prchnou, ale tech bude skutecne malo. Uvidime po novym roce... Jsem velmi zvedaf bude li nejak blokovan chtene ci nechtene treba VoIP.
Přílohy
lte.png
lte.png (138.39 KiB) Zobrazeno 3424 x
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

honzam

Vodafone:

Pokud využíváte jakýkoliv jiný z naší nabídky datových tarifů, dojde při vyčerpání objemu dat ke snížení rychlosti datového přenosu na 20 kb/s. Datové služby můžete využívat stále, ale rychlost připojení nebude vhodná pro zobrazení náročnějších stránek nebo videí.
0 x

pcwifi

uz neni pravda :)

"Také nemáte rádi ten okamžik, kdy přešvihnete FUP a zpomalí se vám rychlost dat? Zákazníci Vodafonu se 13. září dočkají změny, operátor totiž změní způsob, jakým se budou data chovat po jejich přečerpání. Už žádné zpomalení na 20 kb/s, nýbrž další příděl plné rychlosti. Ale pozor, připlatíte si... Automaticky a pro všechny bude platit: dalších 50 nebo 250 MB za 49 Kč"

tadle sracka se da vypnout nastesti ale uz todle je zajimavy krok jak nasrat lidi a kratkodobe si zlepsit prijmy...
0 x

honzam

pcwifi píše:uz neni pravda :)

"Také nemáte rádi ten okamžik, kdy přešvihnete FUP a zpomalí se vám rychlost dat? Zákazníci Vodafonu se 13. září dočkají změny, operátor totiž změní způsob, jakým se budou data chovat po jejich přečerpání. Už žádné zpomalení na 20 kb/s, nýbrž další příděl plné rychlosti. Ale pozor, připlatíte si... Automaticky a pro všechny bude platit: dalších 50 nebo 250 MB za 49 Kč"

tadle sracka se da vypnout nastesti ale uz todle je zajimavy krok jak nasrat lidi a kratkodobe si zlepsit prijmy...

To se bude divit ten borec citovaný výše až mu přijde faktura: :lol:
má přenosy dat +- 300 GB/měsíc
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

Pocitam spravne, ze by podle metody kazdy balicek Po 250 MB FUP stal 49 Kc, ten expert bude mit na fakture ´plus 5292 Kc?
27 x 4 x 49, ne to je blbost, nad zakladni FUP 3GB ma 297 GB, to emi nechce pocitat po 250MB balickach je to na exekuci.

jt-dob-net píše:Jojo máme tu už dva experty co se nechali zlákat "výhodným a nejrychlejším" LTE.

0 x

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Chybí ti tam jedna nula :-) Když by splnil danou kvótu 300GB měsíčně, tak je na + cca 58000,-Kč za balíčky
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 11 years ago

Tak to je dobrý :D
Včera mi posílal kamarád screen LTE v Brně s pingem přes 370ms..
A u nás se nebojím, že LTE vůbec bude dostupný, když u nás ještě ani nebylo 3G :D
0 x

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Teda tady u nás Vodafone spustil LTE, ale 3G už nějak přeskočil. Takže pro telefon je možný akorát tak EDGE a tím to končí.
Například v Sokolově běhá i 3G velice dobře. Na telefonu se zobrazí jako H+ a není problém vytočit něco přes 17Mb/s down a 2Mb/s up.
0 x

pcwifi

Striker - nova doba, prave tam kde je jen 2G se bude nejdriv (aspon v rezii TM a VDF) montit 4G. Aby widlakovy dohnaly mesta aspon v necem :lol:
ja odrostl a ziju na EDGE cely mobilni zivot...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

neměly prvně pokrejvat vesnice?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků