❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vypovedi > prechod na LTE
vypovedi > prechod na LTE
tak jak uz nekomu prchaj ovecky protoze na to jejich obcasne solichani na netu jim staci akcni nabidka operatora kdy mu daj modem za 1kc a usmoleny 4GB za 2 roky za radoby akcni cenu ?
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
mě spíš udivilo že tam dávají 4Mbit ve dne a 8Mbit v noci ale už nevím kdo to je.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
Jojo máme tu už dva experty co se nechali zlákat "výhodným a nejrychlejším" LTE.
Akorát jeden má přenosy dat +- 300 GB/měsíc a druhý byl doposud na optice 50/50 Mbps
Nu kdo chce kam, pomožme mu tam
Akorát jeden má přenosy dat +- 300 GB/měsíc a druhý byl doposud na optice 50/50 Mbps

0 x
jt-dob-net píše:Jojo máme tu už dva experty co se nechali zlákat "výhodným a nejrychlejším" LTE.
Jsem zvědavej za jak dlouho budou zpátky

0 x
hapi - to je VDF se svym tarifem do wifi LTE modemu...v noci jim to chrape tak jim to pustime vic, ale FUP zustava... kdyz je clovek v dosahu tak to svisti obstojne. V mem okoli zatim neni pokryti, verim v to ze lidi na chate apod co tam truni o weekendu mozna prchnou, ale tech bude skutecne malo. Uvidime po novym roce... Jsem velmi zvedaf bude li nejak blokovan chtene ci nechtene treba VoIP.
- Přílohy
-
- lte.png (138.39 KiB) Zobrazeno 3426 x
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Vodafone:
Pokud využíváte jakýkoliv jiný z naší nabídky datových tarifů, dojde při vyčerpání objemu dat ke snížení rychlosti datového přenosu na 20 kb/s. Datové služby můžete využívat stále, ale rychlost připojení nebude vhodná pro zobrazení náročnějších stránek nebo videí.
Pokud využíváte jakýkoliv jiný z naší nabídky datových tarifů, dojde při vyčerpání objemu dat ke snížení rychlosti datového přenosu na 20 kb/s. Datové služby můžete využívat stále, ale rychlost připojení nebude vhodná pro zobrazení náročnějších stránek nebo videí.
0 x
uz neni pravda
"Také nemáte rádi ten okamžik, kdy přešvihnete FUP a zpomalí se vám rychlost dat? Zákazníci Vodafonu se 13. září dočkají změny, operátor totiž změní způsob, jakým se budou data chovat po jejich přečerpání. Už žádné zpomalení na 20 kb/s, nýbrž další příděl plné rychlosti. Ale pozor, připlatíte si... Automaticky a pro všechny bude platit: dalších 50 nebo 250 MB za 49 Kč"
tadle sracka se da vypnout nastesti ale uz todle je zajimavy krok jak nasrat lidi a kratkodobe si zlepsit prijmy...

"Také nemáte rádi ten okamžik, kdy přešvihnete FUP a zpomalí se vám rychlost dat? Zákazníci Vodafonu se 13. září dočkají změny, operátor totiž změní způsob, jakým se budou data chovat po jejich přečerpání. Už žádné zpomalení na 20 kb/s, nýbrž další příděl plné rychlosti. Ale pozor, připlatíte si... Automaticky a pro všechny bude platit: dalších 50 nebo 250 MB za 49 Kč"
tadle sracka se da vypnout nastesti ale uz todle je zajimavy krok jak nasrat lidi a kratkodobe si zlepsit prijmy...
0 x
pcwifi píše:uz neni pravda![]()
To se bude divit ten borec citovaný výše až mu přijde faktura:

má přenosy dat +- 300 GB/měsíc
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Pocitam spravne, ze by podle metody kazdy balicek Po 250 MB FUP stal 49 Kc, ten expert bude mit na fakture ´plus 5292 Kc?
27 x 4 x 49, ne to je blbost, nad zakladni FUP 3GB ma 297 GB, to emi nechce pocitat po 250MB balickach je to na exekuci.
27 x 4 x 49, ne to je blbost, nad zakladni FUP 3GB ma 297 GB, to emi nechce pocitat po 250MB balickach je to na exekuci.
jt-dob-net píše:Jojo máme tu už dva experty co se nechali zlákat "výhodným a nejrychlejším" LTE.
0 x
Chybí ti tam jedna nula
Když by splnil danou kvótu 300GB měsíčně, tak je na + cca 58000,-Kč za balíčky

0 x
Tak to je dobrý 
Včera mi posílal kamarád screen LTE v Brně s pingem přes 370ms..
A u nás se nebojím, že LTE vůbec bude dostupný, když u nás ještě ani nebylo 3G

Včera mi posílal kamarád screen LTE v Brně s pingem přes 370ms..
A u nás se nebojím, že LTE vůbec bude dostupný, když u nás ještě ani nebylo 3G

0 x
Teda tady u nás Vodafone spustil LTE, ale 3G už nějak přeskočil. Takže pro telefon je možný akorát tak EDGE a tím to končí.
Například v Sokolově běhá i 3G velice dobře. Na telefonu se zobrazí jako H+ a není problém vytočit něco přes 17Mb/s down a 2Mb/s up.
Například v Sokolově běhá i 3G velice dobře. Na telefonu se zobrazí jako H+ a není problém vytočit něco přes 17Mb/s down a 2Mb/s up.
0 x
Striker - nova doba, prave tam kde je jen 2G se bude nejdriv (aspon v rezii TM a VDF) montit 4G. Aby widlakovy dohnaly mesta aspon v necem
ja odrostl a ziju na EDGE cely mobilni zivot...

ja odrostl a ziju na EDGE cely mobilni zivot...
0 x
neměly prvně pokrejvat vesnice?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik