❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB953GS-5HnT

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
BIGG_CZ

RB953GS-5HnT

Příspěvekod BIGG_CZ » 11 years ago

0
Naposledy upravil(a) BIGG_CZ dne 13 Jul 2014 11:35, celkem upraveno 1 x.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

A jaká byla kombinace nastavení? 2 tyto mikrotiky proti sobě 3x3 mimo? Jaké antény?
ROS 6.15 nebo 6.16? NV2 nebo obyč 802.11?
0 x

BIGG_CZ

0
Naposledy upravil(a) BIGG_CZ dne 13 Jul 2014 11:36, celkem upraveno 1 x.
0 x

honzam

Můžeš sem vložit nějaké screeny nastavení a registration table?
0 x

BIGG_CZ

0
0 x

honzam

Dvě samostatné paraboly zabudované do jednoho celku jako AirFiber?
Postavíš to na nějakém X86 a 2x miniPCI?

Nechceš to zkusit s nějakou miniPCIe AC kartou?
Mikrotik bude mít svoji vlastní AC kartu. Bude to 2x2 MIMO
0 x

BIGG_CZ

0
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

v jakém stádiu vývoje to teď je? Zatím jen na papíře?
0 x
Jan Ptáček

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

niekto sa musi v prvom rade naucit spravne vyjadrovat a detailnejsie popisat situaciu...necudoval by som sa ak by v izbe mal dva tieto mikrotiky vedla seba s antenkami pribalovanymi k shit routrom...
Ano zrazu neurobil screeny, zrazu ma vlastnu antenu, ktorej posle len nacrt:)
a samozrejme screen nemoze urobit...lebo by zo seba urobil blbca....podla viacerych 3x3 mimo smerova antena je az nevyrobitelna....
0 x

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Podíval jsi se na fotky na FTP? ftp://93.185.8.8/FTP-DEMO_ISP/paraboly/
0 x

rado3105

tak ci tak zacat na nieco nadavat bez podania nejakych info, ci uz o signaloch, podmienkach, vzdialenostiach testovania...mi pride...
a navyse podla tych fotiek nevyzera ze by ta antena bola niekedy zlozena...detaily na drziaky, a blbosti...akurat na nic co by dokazalo ze to je funkcna antena.... pokryvku s dierkami tu aj ja hodim:)
taktiez ziadne parametre...to ako by som zobral tri plechovky a robil testy...a potom tu hodil nejake nacrty supet trio multi anteny....a nadaval ako zle to ide...
0 x

BIGG_CZ

0

Rada na závěr, kup si to taky, nasaď si tam třeba jen penderky a sám pak uznáš, že 3chain není hotov. Napadáš mě celkem zbytečně.
Naposledy upravil(a) BIGG_CZ dne 13 Jul 2014 11:37, celkem upraveno 1 x.
0 x

rado3105

ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...
ake maju VSVR tie anteny? kolko maju zisk?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

rado3105 píše:ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...

chlape,vzpamatuj se tvoe... BIGG je snad jediny clovek, co tu ted na foru neco realne testuje a podava seriozni vysledky z mereni... proc si to neotestujes sam a nehodis sem vysledky? az budes mit neco v ruce z realneho mereni a bude to lepsi nez to co tu je, tak se muzes nasrany hadat ze nekdo neco zanedbal, atp..
Dokud nemas realny dukaz, tak se vzpamatuj a neutoc na ostatni lidi co se snazi neco otestovat :roll:
0 x
Jan Ptáček

rado3105

net.work píše:
rado3105 píše:ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...

chlape,vzpamatuj se tvoe... BIGG je snad jediny clovek, co tu ted na foru neco realne testuje a podava seriozni vysledky z mereni... proc si to neotestujes sam a nehodis sem vysledky? az budes mit neco v ruce z realneho mereni a bude to lepsi nez to co tu je, tak se muzes nasrany hadat ze nekdo neco zanedbal, atp..
Dokud nemas realny dukaz, tak se vzpamatuj a neutoc na ostatni lidi co se snazi neco otestovat :roll:

podla teba je test ked niekto napise ze to ide nahovno? bez toho aby popisal ci to bolo testovane vonku, vnutri, aka vzdialenost, ake signaly, ake prostredie?
a net.work poprosim ta keby si mi konkretne povedal co z mojho textu ti vadi a co som nemal napisat...kazdy robi chyby a rad sa poucim a ospravedlnim ak som to s niecim prehnal....
...podobne ako som ja reagoval by mu reagovali aj na mikrotik foru..kedze najprv treba viac o testovani napisat...ked sa ma odsudit zariadenie...a hladat chyba v sw...nemyslis?
0 x