❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB953GS-5HnT
A jaká byla kombinace nastavení? 2 tyto mikrotiky proti sobě 3x3 mimo? Jaké antény?
ROS 6.15 nebo 6.16? NV2 nebo obyč 802.11?
ROS 6.15 nebo 6.16? NV2 nebo obyč 802.11?
0 x
Můžeš sem vložit nějaké screeny nastavení a registration table?
0 x
Dvě samostatné paraboly zabudované do jednoho celku jako AirFiber?
Postavíš to na nějakém X86 a 2x miniPCI?
Nechceš to zkusit s nějakou miniPCIe AC kartou?
Mikrotik bude mít svoji vlastní AC kartu. Bude to 2x2 MIMO
Postavíš to na nějakém X86 a 2x miniPCI?
Nechceš to zkusit s nějakou miniPCIe AC kartou?
Mikrotik bude mít svoji vlastní AC kartu. Bude to 2x2 MIMO
0 x
niekto sa musi v prvom rade naucit spravne vyjadrovat a detailnejsie popisat situaciu...necudoval by som sa ak by v izbe mal dva tieto mikrotiky vedla seba s antenkami pribalovanymi k shit routrom...
Ano zrazu neurobil screeny, zrazu ma vlastnu antenu, ktorej posle len nacrt:)
a samozrejme screen nemoze urobit...lebo by zo seba urobil blbca....podla viacerych 3x3 mimo smerova antena je az nevyrobitelna....
Ano zrazu neurobil screeny, zrazu ma vlastnu antenu, ktorej posle len nacrt:)
a samozrejme screen nemoze urobit...lebo by zo seba urobil blbca....podla viacerych 3x3 mimo smerova antena je az nevyrobitelna....
0 x
tak ci tak zacat na nieco nadavat bez podania nejakych info, ci uz o signaloch, podmienkach, vzdialenostiach testovania...mi pride...
a navyse podla tych fotiek nevyzera ze by ta antena bola niekedy zlozena...detaily na drziaky, a blbosti...akurat na nic co by dokazalo ze to je funkcna antena.... pokryvku s dierkami tu aj ja hodim:)
taktiez ziadne parametre...to ako by som zobral tri plechovky a robil testy...a potom tu hodil nejake nacrty supet trio multi anteny....a nadaval ako zle to ide...
a navyse podla tych fotiek nevyzera ze by ta antena bola niekedy zlozena...detaily na drziaky, a blbosti...akurat na nic co by dokazalo ze to je funkcna antena.... pokryvku s dierkami tu aj ja hodim:)
taktiez ziadne parametre...to ako by som zobral tri plechovky a robil testy...a potom tu hodil nejake nacrty supet trio multi anteny....a nadaval ako zle to ide...
0 x
0
Rada na závěr, kup si to taky, nasaď si tam třeba jen penderky a sám pak uznáš, že 3chain není hotov. Napadáš mě celkem zbytečně.
Rada na závěr, kup si to taky, nasaď si tam třeba jen penderky a sám pak uznáš, že 3chain není hotov. Napadáš mě celkem zbytečně.
Naposledy upravil(a) BIGG_CZ dne 13 Jul 2014 11:37, celkem upraveno 1 x.
0 x
ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...
ake maju VSVR tie anteny? kolko maju zisk?
0 x
rado3105 píše:ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...
chlape,vzpamatuj se tvoe... BIGG je snad jediny clovek, co tu ted na foru neco realne testuje a podava seriozni vysledky z mereni... proc si to neotestujes sam a nehodis sem vysledky? az budes mit neco v ruce z realneho mereni a bude to lepsi nez to co tu je, tak se muzes nasrany hadat ze nekdo neco zanedbal, atp..
Dokud nemas realny dukaz, tak se vzpamatuj a neutoc na ostatni lidi co se snazi neco otestovat

0 x
Jan Ptáček
net.work píše:rado3105 píše:ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...
chlape,vzpamatuj se tvoe... BIGG je snad jediny clovek, co tu ted na foru neco realne testuje a podava seriozni vysledky z mereni... proc si to neotestujes sam a nehodis sem vysledky? az budes mit neco v ruce z realneho mereni a bude to lepsi nez to co tu je, tak se muzes nasrany hadat ze nekdo neco zanedbal, atp..
Dokud nemas realny dukaz, tak se vzpamatuj a neutoc na ostatni lidi co se snazi neco otestovat
podla teba je test ked niekto napise ze to ide nahovno? bez toho aby popisal ci to bolo testovane vonku, vnutri, aka vzdialenost, ake signaly, ake prostredie?
a net.work poprosim ta keby si mi konkretne povedal co z mojho textu ti vadi a co som nemal napisat...kazdy robi chyby a rad sa poucim a ospravedlnim ak som to s niecim prehnal....
...podobne ako som ja reagoval by mu reagovali aj na mikrotik foru..kedze najprv treba viac o testovani napisat...ked sa ma odsudit zariadenie...a hladat chyba v sw...nemyslis?
0 x