Mam 2PC MT 2.9.42, v kazde 1xether a 2xwlan. Nstreme je funkcni. Do PC1/ether chci privest pater a potrebuji, aby na PC2/ether pater pokracovala.
Bude tady nekdo tak hodny a poradi mi?
Dekuji
tovarnik píše:Travim ctenim fora a zkousenim uz dva dny. Neda mi to a uz se chci zeptat pac me z toho uz pekelne boli hlava (a zub)![]()
Mam 2PC MT 2.9.42, v kazde 1xether a 2xwlan. Nstreme je funkcni. Do PC1/ether chci privest pater a potrebuji, aby na PC2/ether pater pokracovala.
Dekuji
raven-il píše:tovarnik píše:Travim ctenim fora a zkousenim uz dva dny. Neda mi to a uz se chci zeptat pac me z toho uz pekelne boli hlava (a zub)![]()
Dekuji
Pokud slape nstreme, tak je jeste potreba vytvorit bridge v obou pc a ether1 + nstreme2 do nej pridat jako porty.
tovarnik píše:Travim ctenim fora a zkousenim uz dva dny. Neda mi to a uz se chci zeptat pac me z toho uz pekelne boli hlava (a zub)![]()
Dekuji
rroxtedy píše:A jakym zpusobem to mam proroutovat?? Jako ze kazdymu rozhrani nastavit jiny rozsah IP adres a stejnou vychozi branu??
rroxtedy píše:...o tom prece fora jsou, ze se najde nekdo zkusenejsi, ktery poradi treba i zacatecnikum, nebo stredne pokrocilym...
rroxtedy píše: Uzivatel Leeonek je fakt ochotnej uz po nekolikaty se chytil jen on a odepsal