mám zkušenost takovou že boxy u nás v síti nefungují a to kdekoli na síti, web jede dobře bez výpadků ale u boxů se ukáže semtam žlutý pruh a hláška

kanál je nedostupný
toto řeším s podporou, ale asi tak už 3 týdny a výsledek je stále nula. hmm nevím ale toto u služby kteoru mám platit a kteoru platí naši klienti, to se mi fakt nelíbí. nejleší na tom je že hd stream na boxu jede pomalu lépe než ten SD stream

jinak souhlas platit za to že využívám boxy to je špatně, ale když si to spočítáš, tak to vlastně nic nestojí, jen musíš zaplatit paušál podpory, kterou by si stejně platil za timeshit, který je celkem podstatný u této služby.
no jsem celkem zvědavý jak to celé dopadne, ale zatím za tuto službu bych tedy nerad něco platil, protože se to rovná nějakému free tested projektu

nemůžu si pomoci, ale furt mám dojem, že ty streamy tam lezou z klasikého DVB-t vysílaní, protože jak je možné že by profi streamy měly někdy nějaké rušení a kostičky????
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...