❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: sledovanitv.cz
Samozrejme. Na partner@sledovanitv.cz o Vas bude dobre postarano 

0 x
tým sledovanitv.cz
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Boxy řeším já sám. Byl jsem teď dlouhodobě v zahraničí, navíc se vyskytly nějaké komplikace, změnili jsme platformu atd., takže se celý projekt zpozdil více než bychom si přáli.
Nicméně. Kolegové teď testují box s fw, který je určen pro naše partnery, pokud se nevyskytne žádný zásadní problém, můžeme odesílat. Jedná se řádově o desítky boxů, které máme fyzicky k dispozici. Podle zpětné vazby od partnerů objednáme další.
Věřím, že se někdo podělí o zkušenosti
Nicméně. Kolegové teď testují box s fw, který je určen pro naše partnery, pokud se nevyskytne žádný zásadní problém, můžeme odesílat. Jedná se řádově o desítky boxů, které máme fyzicky k dispozici. Podle zpětné vazby od partnerů objednáme další.
Věřím, že se někdo podělí o zkušenosti

0 x
tým sledovanitv.cz
Boxy v naší síti rád otestuju.
Jinak tak nějak potichu přibyla nová funkcionalita - možnost nahrávat až 40 hodin, s uložením až na 3 měsíce. To je k tomu Timeshiftu úplně super!
Základem je ale neříct to manželce, jinak do 2 dnů bude 40 hodin vyčerpaných s tím, že se nesmí nic odmazat ...
Jinak tak nějak potichu přibyla nová funkcionalita - možnost nahrávat až 40 hodin, s uložením až na 3 měsíce. To je k tomu Timeshiftu úplně super!
Základem je ale neříct to manželce, jinak do 2 dnů bude 40 hodin vyčerpaných s tím, že se nesmí nic odmazat ...

0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, set top boxy, které máme fyzicky k dispozici, už jsou zamluveny pro partnery. Až budeme mít další, dám vědět.
Timeshift funguje v naší mateřské síti plus by jej měly mít aktivovaný všechny administrátorské účty. Kvůli obavám z výkonnostního škálování jej asi budeme zapínat postupně...
Nahrávání pořadů technicky funguje taktéž, opět by mělo být aktivní u všech adminů. Zároveň umí sledovanitv.cz automaticky nahrávat vybraný pořad vysílaný v budoucnu (ve stylu: "sledovanitv, nahraj mi všechny simpsonovy" atd.). Timeshift i nahrávání pořadů je propojeno s EPG, při procházení programu si tedy uživatel může sám zaklikat, který pořad by rád viděl, ať už je to v minulosti nebo v budoucnosti
Sám jsem byl překvapený, jak pěkně to funguje.
Ohledně obchodního modelu a aktivace služeb nám prosím napište na partner@sledovanitv.cz
Timeshift funguje v naší mateřské síti plus by jej měly mít aktivovaný všechny administrátorské účty. Kvůli obavám z výkonnostního škálování jej asi budeme zapínat postupně...
Nahrávání pořadů technicky funguje taktéž, opět by mělo být aktivní u všech adminů. Zároveň umí sledovanitv.cz automaticky nahrávat vybraný pořad vysílaný v budoucnu (ve stylu: "sledovanitv, nahraj mi všechny simpsonovy" atd.). Timeshift i nahrávání pořadů je propojeno s EPG, při procházení programu si tedy uživatel může sám zaklikat, který pořad by rád viděl, ať už je to v minulosti nebo v budoucnosti

Ohledně obchodního modelu a aktivace služeb nám prosím napište na partner@sledovanitv.cz
0 x
tým sledovanitv.cz
Teď otázka, jestli to má nějaký větší smysl testovat to na adminech ... ti mají většinou kupu jiné práce, než koukat na televizi
(i když spíš
)

0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Znovu posilam poptavku jak jsme se bavily na MikroExpu, byli tam dva programatori, kteri me slibovali neco co posilam v mailu.
Diky Lada
Diky Lada
0 x
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
I admini mají, někteří, rodinu
Jinak píšu účty adminů, ale myslím tím administrátorské partnerské účty, prostě účty lidí, kteří s námi komunikují o nasazení sledovanitv v jejich síti. Což jsou většinou sami majitelé.
Ano, email přijat, kolega se vám bude věnovat.

Znovu posilam poptavku jak jsme se bavily na MikroExpu, byli tam dva programatori, kteri me slibovali neco co posilam v mailu.
Ano, email přijat, kolega se vám bude věnovat.
0 x
tým sledovanitv.cz
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že nebyl. Obchodní věci nemám úplně v kompetenci, takže otázky tohoto charakteru je vážně lepší řešit přes partner@sledovanitv.cz. Kolega už vám myslím odepsal.
0 x
tým sledovanitv.cz
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Dají se někde dělat předobjednávky na testovací boxy?
Rádi bychom dostali kompletní řešení - které zaplatíme.
Co jsem zkoušel objednávat tu (momentálně) starou platformu, tak samotné přehrávání funguje perfektně.
Jen to není user-friendly. Chtěli bychom box, který bude plnit jen jednu funkci a to pořádně - tedy přehrávání sledovanitv.cz.
Nestojíme o další funkce jako přehrávání z usb aj. jen to tříští design aplikace.
Můžete dát nějaké screeny vlastního launcheru?
Bude v settopboxu implementována funkce timeshiftu?
Rádi bychom dostali kompletní řešení - které zaplatíme.
Co jsem zkoušel objednávat tu (momentálně) starou platformu, tak samotné přehrávání funguje perfektně.
Jen to není user-friendly. Chtěli bychom box, který bude plnit jen jednu funkci a to pořádně - tedy přehrávání sledovanitv.cz.
Nestojíme o další funkce jako přehrávání z usb aj. jen to tříští design aplikace.
Můžete dát nějaké screeny vlastního launcheru?
Bude v settopboxu implementována funkce timeshiftu?
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Launcher vypadá podobně jako TVLauncher, který je dostupný na Google Play, přičemž aplikace sledovanitv.cz je trvale přítomná na první obrazovce. Aplikace pro box samozřejmě umí timeshift a jedná se o timeshift na straně severu, nikoliv na straně uživatele, jak tomu bylo v minulosti u Flash varianty.
Designově a funkčně je aplikace podobná Nangu, v tomto opravdu nemá smysl znovuvymýšlet kolo... Uživatel ale může vyskočit do launcheru, kde je Google Play store a všechny aplikace, které si nainstaluje, popř. jsou předinstalovány od nás.
Pár desítek boxů už je odesláno, čekáme na první ohlasy, podle kterých se poptá větší množství u výrobce, příp. upraví fw. U výrobce je všechno domluvené. Zbývá vymyslet (spíš vybrat jednu z mnoha) obchodních variant, jak se bude box prodávat. V této fázi je ale důležité dořešit technikálie, aby mohl box do velkovýroby. Těšíme se tedy na zpětnou vazbu od partnerů
Designově a funkčně je aplikace podobná Nangu, v tomto opravdu nemá smysl znovuvymýšlet kolo... Uživatel ale může vyskočit do launcheru, kde je Google Play store a všechny aplikace, které si nainstaluje, popř. jsou předinstalovány od nás.
Pár desítek boxů už je odesláno, čekáme na první ohlasy, podle kterých se poptá větší množství u výrobce, příp. upraví fw. U výrobce je všechno domluvené. Zbývá vymyslet (spíš vybrat jednu z mnoha) obchodních variant, jak se bude box prodávat. V této fázi je ale důležité dořešit technikálie, aby mohl box do velkovýroby. Těšíme se tedy na zpětnou vazbu od partnerů

0 x
tým sledovanitv.cz
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem email Václavovi, ale přihlásím se i tady. Můžete nás zařadit do nějaké čekací fronty na settopboxy?
Nebo je v Praze někdo ochotný mi to ukázat? Jsem docela zvědavý, jak to vypadá a rád bych to viděl na živo - jen jsem propásl posílání testovacích kousků.
Nebo je v Praze někdo ochotný mi to ukázat? Jsem docela zvědavý, jak to vypadá a rád bych to viděl na živo - jen jsem propásl posílání testovacích kousků.
0 x
Windows what? Linux instead...
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Můžeme, zařadíme. Další budeme posílat do dvou týdnů. Trochu poreferovat by mohl Viktor, který by už jeden ks taky měl mít u sebe.
V Praze bude jeden box od 2.listopadu, protože se tam stěhuju
V Praze bude jeden box od 2.listopadu, protože se tam stěhuju

0 x
tým sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zatim nemam, rikal Petr Slinc ze zitra bych mel mit ? tak nevim
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming