❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod sledovanitv.cz » 11 years ago

Samozrejme. Na partner@sledovanitv.cz o Vas bude dobre postarano :)
0 x
tým sledovanitv.cz

sodar2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sodar2 » 11 years ago

a co ty Set-top boxy?
0 x

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Boxy řeším já sám. Byl jsem teď dlouhodobě v zahraničí, navíc se vyskytly nějaké komplikace, změnili jsme platformu atd., takže se celý projekt zpozdil více než bychom si přáli.

Nicméně. Kolegové teď testují box s fw, který je určen pro naše partnery, pokud se nevyskytne žádný zásadní problém, můžeme odesílat. Jedná se řádově o desítky boxů, které máme fyzicky k dispozici. Podle zpětné vazby od partnerů objednáme další.

Věřím, že se někdo podělí o zkušenosti :)
0 x
tým sledovanitv.cz

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 11 years ago

Boxy v naší síti rád otestuju.

Jinak tak nějak potichu přibyla nová funkcionalita - možnost nahrávat až 40 hodin, s uložením až na 3 měsíce. To je k tomu Timeshiftu úplně super!
Základem je ale neříct to manželce, jinak do 2 dnů bude 40 hodin vyčerpaných s tím, že se nesmí nic odmazat ... :-)
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Mimochodem, set top boxy, které máme fyzicky k dispozici, už jsou zamluveny pro partnery. Až budeme mít další, dám vědět.

Timeshift funguje v naší mateřské síti plus by jej měly mít aktivovaný všechny administrátorské účty. Kvůli obavám z výkonnostního škálování jej asi budeme zapínat postupně...

Nahrávání pořadů technicky funguje taktéž, opět by mělo být aktivní u všech adminů. Zároveň umí sledovanitv.cz automaticky nahrávat vybraný pořad vysílaný v budoucnu (ve stylu: "sledovanitv, nahraj mi všechny simpsonovy" atd.). Timeshift i nahrávání pořadů je propojeno s EPG, při procházení programu si tedy uživatel může sám zaklikat, který pořad by rád viděl, ať už je to v minulosti nebo v budoucnosti :) Sám jsem byl překvapený, jak pěkně to funguje.

Ohledně obchodního modelu a aktivace služeb nám prosím napište na partner@sledovanitv.cz
0 x
tým sledovanitv.cz

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Teď otázka, jestli to má nějaký větší smysl testovat to na adminech ... ti mají většinou kupu jiné práce, než koukat na televizi :-) (i když spíš :-( )
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

Znovu posilam poptavku jak jsme se bavily na MikroExpu, byli tam dva programatori, kteri me slibovali neco co posilam v mailu.

Diky Lada
0 x

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

I admini mají, někteří, rodinu :) Jinak píšu účty adminů, ale myslím tím administrátorské partnerské účty, prostě účty lidí, kteří s námi komunikují o nasazení sledovanitv v jejich síti. Což jsou většinou sami majitelé.

Znovu posilam poptavku jak jsme se bavily na MikroExpu, byli tam dva programatori, kteri me slibovali neco co posilam v mailu.

Ano, email přijat, kolega se vám bude věnovat.
0 x
tým sledovanitv.cz

Ladik

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

Dik spolu jsem o tom mluvily ze jo? Byl jste na MikroExpu?
0 x

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Myslím, že nebyl. Obchodní věci nemám úplně v kompetenci, takže otázky tohoto charakteru je vážně lepší řešit přes partner@sledovanitv.cz. Kolega už vám myslím odepsal.
0 x
tým sledovanitv.cz

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 11 years ago

Dají se někde dělat předobjednávky na testovací boxy?
Rádi bychom dostali kompletní řešení - které zaplatíme.

Co jsem zkoušel objednávat tu (momentálně) starou platformu, tak samotné přehrávání funguje perfektně.
Jen to není user-friendly. Chtěli bychom box, který bude plnit jen jednu funkci a to pořádně - tedy přehrávání sledovanitv.cz.
Nestojíme o další funkce jako přehrávání z usb aj. jen to tříští design aplikace.

Můžete dát nějaké screeny vlastního launcheru?
Bude v settopboxu implementována funkce timeshiftu?
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Launcher vypadá podobně jako TVLauncher, který je dostupný na Google Play, přičemž aplikace sledovanitv.cz je trvale přítomná na první obrazovce. Aplikace pro box samozřejmě umí timeshift a jedná se o timeshift na straně severu, nikoliv na straně uživatele, jak tomu bylo v minulosti u Flash varianty.

Designově a funkčně je aplikace podobná Nangu, v tomto opravdu nemá smysl znovuvymýšlet kolo... Uživatel ale může vyskočit do launcheru, kde je Google Play store a všechny aplikace, které si nainstaluje, popř. jsou předinstalovány od nás.

Pár desítek boxů už je odesláno, čekáme na první ohlasy, podle kterých se poptá větší množství u výrobce, příp. upraví fw. U výrobce je všechno domluvené. Zbývá vymyslet (spíš vybrat jednu z mnoha) obchodních variant, jak se bude box prodávat. V této fázi je ale důležité dořešit technikálie, aby mohl box do velkovýroby. Těšíme se tedy na zpětnou vazbu od partnerů :)
0 x
tým sledovanitv.cz

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 11 years ago

Psal jsem email Václavovi, ale přihlásím se i tady. Můžete nás zařadit do nějaké čekací fronty na settopboxy?
Nebo je v Praze někdo ochotný mi to ukázat? Jsem docela zvědavý, jak to vypadá a rád bych to viděl na živo - jen jsem propásl posílání testovacích kousků.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Můžeme, zařadíme. Další budeme posílat do dvou týdnů. Trochu poreferovat by mohl Viktor, který by už jeden ks taky měl mít u sebe.

V Praze bude jeden box od 2.listopadu, protože se tam stěhuju :)
0 x
tým sledovanitv.cz

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

zatim nemam, rikal Petr Slinc ze zitra bych mel mit ? tak nevim
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks