❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Re: akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

mapa pokryti u TM nam nese nove hodnoty...az 100Mbit !!! sice v 99,9% kde jede HSPA+DC je stale maximum 42Mbit, ale asi se holt pocita, ze tusim v boleslavi a jeste nekde bezi uz LTE, kdovi esi ne stale v testu...a tak se zakonite musi zvednout cisla...a dem oblbovat lidi...asi fakt zacnu psat na letaky az 300Mbit....linkovaci rychlosti :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

jak vůbec můžou provozovat LTE když se ještě frekvence neprodaly?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

pcwifi

neutralita stavajicich frekvenci, tak si ukusuji kousky z 1800Mhz prozatim...i tak jim 95% provozu tahnou 900Mhz sektory...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

pcwifi píše:mapa pokryti u TM nam nese nove hodnoty...az 100Mbit !!! sice v 99,9% kde jede HSPA+DC je stale maximum 42Mbit, ale asi se holt pocita, ze tusim v boleslavi a jeste nekde bezi uz LTE, kdovi esi ne stale v testu...a tak se zakonite musi zvednout cisla...a dem oblbovat lidi...asi fakt zacnu psat na letaky az 300Mbit....linkovaci rychlosti :lol:

Celoplošná reklama TM za poslední rok je prokazatelně klamavá a teď tomu nasadili teprve korunu s LTE. V naší lokalitě se rozhodně nic zásadního k lepšímu nezměnilo (EDGE, 170kbps) a to nejsme ani "na konci světa", jak se říká v reklamě.
Sice nám klienti k TM neodcházejí, spíš naopak, ale už delší dobu zvažuju podat na tuto kampaň stížnost a podnět k prošetření.
0 x
T-T

pcwifi

a ma to smysl ? lidi se sami pouci, kdyz si vemou modem a sim na 2 roky, ze Až 21 / 100mego skutecne u nich neni a seznam.cz se nacita 20sec.... ja lidi nejak vehementne neodpuzuji, necham je jit kdyz chteji, oni po stazeni par filmu z uloz.to a zpomaleni na sneka si sami nafackuji :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

vadí, protože 2 roky budeš sušit hubu protože maji závazek a nepudou k tobě. Takže mě to vadí. Vždy klienti starnetu čekaji až u nich doklepou 2 roky na tvrdo a pak lezou k nám. Ovšem někteří se na to vyserou a zůstanou tam s automatickym prodloužení o další 2 roky. Super job ne?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

jj tak to je, ze stejneho duvodu jako hapimu me tohle vadi, je to hnus ... to ze se pak nekteri vrati je mala zaplata na to, jak sprostym a nerovnym bojem nam berou klienty pomoci klamave reklamy
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

za blbost se plati no, pokud nekdo vehementne chce prilezt, nabidnu mu vyjimecne, ze do konce sml. se stavajicim netem pojede u me "zadarmo" a pak se o to obdobi prodlouzi jeho sml. u me , todle ale delam spis na obdobi kdy nekdo uz vypovedel konkurenci a bezi mu vypovedni lhuta 1-3 metry...
0 x

czu

Příspěvekod czu » 12 years ago

pcwifi píše:neutralita stavajicich frekvenci, tak si ukusuji kousky z 1800Mhz prozatim...i tak jim 95% provozu tahnou 900Mhz sektory...

PW

přesně tak. myslím, že si můžou u ČTÚ dojednat i výjimku na dočasné (testovací) využití frekvencí z aukce, ale většinou spíše jen hodí GSM do 900Mhz only a modlí se, aby si s LTE nezarušili okolní 1800Mhz UMTS :)
0 x

pcwifi

do toho nechcu kecat,ale umts svisti principalne na 2100Mhz, resp. od 1900 / 1920Mhz , 18cti stovka jede do 1879,8Mhz... verim ze koordinovat chlapaci umi a ze se nezasekaj navzajem...hned by na sebe zalovali beztak na CTU...spis bude dobry rošambo stehovani dvb-t pod 800Mhz...udajne do budoucna i pod 700Mhz bo pry by se i 700Mhz mohlo dat pouzit pro LTE...
0 x

czu

Příspěvekod czu » 12 years ago

nj, sorry, myslel jsem DCS - GSM na 1800Mhz. Lidem v plánovacím LTE na 1800Mhz určitě pár vrásek přidá :) To je jedna z výhod LTE, že je možné pustit skoro všude. Když už se historicky nepodařil refarming 900Mhz pásma a příprava pro puštění UMTS, snad to teď vyjde s LTE na 800Mhz a třeba i níž. Na západě od našich hranic to do konce dotáhli... ale to už jsme trochu offtopic.
0 x

pcwifi

no jasny, neradi ukusuji vzacne pridely...dyt O2 stahlo v praglu 1800 z hlasu a pak chvili vakuum esi jim sit nepadne na prdel kapacitne :lol: n o a kdyz ne, slo se do LTE...kdepak, smysl ma 3G V 900Mhz a LTE v 800Mhz, cokoliv jine je Nesmysl :P
0 x