❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??
Re: akcni nabidka t-mobile 250,- kc 25 mega ??
mapa pokryti u TM nam nese nove hodnoty...az 100Mbit !!! sice v 99,9% kde jede HSPA+DC je stale maximum 42Mbit, ale asi se holt pocita, ze tusim v boleslavi a jeste nekde bezi uz LTE, kdovi esi ne stale v testu...a tak se zakonite musi zvednout cisla...a dem oblbovat lidi...asi fakt zacnu psat na letaky az 300Mbit....linkovaci rychlosti 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
jak vůbec můžou provozovat LTE když se ještě frekvence neprodaly?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
neutralita stavajicich frekvenci, tak si ukusuji kousky z 1800Mhz prozatim...i tak jim 95% provozu tahnou 900Mhz sektory...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:mapa pokryti u TM nam nese nove hodnoty...az 100Mbit !!! sice v 99,9% kde jede HSPA+DC je stale maximum 42Mbit, ale asi se holt pocita, ze tusim v boleslavi a jeste nekde bezi uz LTE, kdovi esi ne stale v testu...a tak se zakonite musi zvednout cisla...a dem oblbovat lidi...asi fakt zacnu psat na letaky az 300Mbit....linkovaci rychlosti
Celoplošná reklama TM za poslední rok je prokazatelně klamavá a teď tomu nasadili teprve korunu s LTE. V naší lokalitě se rozhodně nic zásadního k lepšímu nezměnilo (EDGE, 170kbps) a to nejsme ani "na konci světa", jak se říká v reklamě.
Sice nám klienti k TM neodcházejí, spíš naopak, ale už delší dobu zvažuju podat na tuto kampaň stížnost a podnět k prošetření.
0 x
T-T
a ma to smysl ? lidi se sami pouci, kdyz si vemou modem a sim na 2 roky, ze Až 21 / 100mego skutecne u nich neni a seznam.cz se nacita 20sec.... ja lidi nejak vehementne neodpuzuji, necham je jit kdyz chteji, oni po stazeni par filmu z uloz.to a zpomaleni na sneka si sami nafackuji 

0 x
vadí, protože 2 roky budeš sušit hubu protože maji závazek a nepudou k tobě. Takže mě to vadí. Vždy klienti starnetu čekaji až u nich doklepou 2 roky na tvrdo a pak lezou k nám. Ovšem někteří se na to vyserou a zůstanou tam s automatickym prodloužení o další 2 roky. Super job ne?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jj tak to je, ze stejneho duvodu jako hapimu me tohle vadi, je to hnus ... to ze se pak nekteri vrati je mala zaplata na to, jak sprostym a nerovnym bojem nam berou klienty pomoci klamave reklamy
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
za blbost se plati no, pokud nekdo vehementne chce prilezt, nabidnu mu vyjimecne, ze do konce sml. se stavajicim netem pojede u me "zadarmo" a pak se o to obdobi prodlouzi jeho sml. u me , todle ale delam spis na obdobi kdy nekdo uz vypovedel konkurenci a bezi mu vypovedni lhuta 1-3 metry...
0 x
pcwifi píše:neutralita stavajicich frekvenci, tak si ukusuji kousky z 1800Mhz prozatim...i tak jim 95% provozu tahnou 900Mhz sektory...
PW
přesně tak. myslím, že si můžou u ČTÚ dojednat i výjimku na dočasné (testovací) využití frekvencí z aukce, ale většinou spíše jen hodí GSM do 900Mhz only a modlí se, aby si s LTE nezarušili okolní 1800Mhz UMTS

0 x
do toho nechcu kecat,ale umts svisti principalne na 2100Mhz, resp. od 1900 / 1920Mhz , 18cti stovka jede do 1879,8Mhz... verim ze koordinovat chlapaci umi a ze se nezasekaj navzajem...hned by na sebe zalovali beztak na CTU...spis bude dobry rošambo stehovani dvb-t pod 800Mhz...udajne do budoucna i pod 700Mhz bo pry by se i 700Mhz mohlo dat pouzit pro LTE...
0 x
nj, sorry, myslel jsem DCS - GSM na 1800Mhz. Lidem v plánovacím LTE na 1800Mhz určitě pár vrásek přidá
To je jedna z výhod LTE, že je možné pustit skoro všude. Když už se historicky nepodařil refarming 900Mhz pásma a příprava pro puštění UMTS, snad to teď vyjde s LTE na 800Mhz a třeba i níž. Na západě od našich hranic to do konce dotáhli... ale to už jsme trochu offtopic.

0 x
no jasny, neradi ukusuji vzacne pridely...dyt O2 stahlo v praglu 1800 z hlasu a pak chvili vakuum esi jim sit nepadne na prdel kapacitne
n o a kdyz ne, slo se do LTE...kdepak, smysl ma 3G V 900Mhz a LTE v 800Mhz, cokoliv jine je Nesmysl 

0 x