hapi píše:upřimně je mi EIRP výkon u prdele.
Aha .... sem zapomel ze jsem v bananistanu kde jsou nejake vysilaci vykony urceny jen k vytisteni na papir a naslednemu zmuchlani a vytreni si ....
hapi píše:upřimně je mi EIRP výkon u prdele.
hapi píše:chjo, já se na vás asi vyseru. Jenom tu do mě rejpete kvůli tomu že jsem byl ochotnej koordinovat spoje s konkurencí.
soooc:
je mi jedno že nerozumíš. Kdyby si čet pořádně tak by ses dozvěděl proč sem to otočil.
network:
zapomínáš ještě na jinou věc. Obecná poučka říká že pokud máš podobný směry tak musíš otočit polarizace a i kanály. Jelikož AFko zabírá obě polarizace a navíc neni možný aby se do pásma obě pojítka vešly tak se museji logicky rušit na stožáru mezi sebou což se stává i u jiných pojítek na jedný trubce (siklu, gigabeam...)
viktor:
no možná, máš odzkoušeno nebo ne? většina lidí tady jenom hádá. S panem Čihákem sem se bavil že se to sem tam občas stává a řešenim je rozendat anteny.
ppp76:
můžeš mi dát na tebe kontakt abych se ti přijel podívat na síť a TX powery? děkuji
já sem jedinej kterej tady napíše první poslední a nebojim se přiznat jak to máme a nebo jak to má konkurence a pro začátečníky tady napíšu i jak se řeší v realu problem s kooridnací a dočkám se jenom buzerace. Takže víte co? seru na to. Nemíním se tu jakkoliv obhajovat. Realita je taková že 90 procent spojů v ČR jede mimo limity. Jestli se s tim nehodláte smířit, vaše věc. Mě je to u prdele. Jestli alcoma navrhne spoj na 8km v 17GHz s tim že vědomě ví že spoj musí přitápět a tim překračovat VO tak je mi všechno totálně u prdele.
Pokud někdo bude chtít vědět jak dopadne zítřejší přendání pojítka tak jedině přes PMku. Už se nemíním tady hádat s idiotama co znaji jenom teorii.
kure05 píše:Však počkej, GRFS Ti na to napíše svoje![]()
soooc píše:Vzhledem k tomu, že na jednom situ provozujeme 2 spoje zcela paralelně v 10 GHz (KPE 100 Mbit, Alcoma 50 MBit), 65/65, odchylka 2 stupně a jedou na stejných kanálech, jen jeden má v jednom směru otočenou polarizaci (tímto zdravím pana Peterku a jeho oddělení polarizací), tak je s podivem, že to nezvládne nějaký SAF a AF při odchylce 12 stupňů, nižším vysílacím výkonu (sám píšeš -3 dB, já mám na obou spojích 3 dB). Někde je zakopaný pes.