❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Používá někdo L-WN560G miniPCI
Používá někdo L-WN560G miniPCI
koupil jsem dva kousky mam je v r14 a nejak nemakají ... je to jako u cm9 že se používá ten konketor blíž středu ?
0 x
TOMIK píše:koupil jsem dva kousky mam je v r14 a nejak nemakají ... je to jako u cm9 že se používá ten konketor blíž středu ?
U CM9 se používá pro konektor A ten dál od středu karty. (nakraji) CM10 to má naopak.
0 x
klucnik píše:takže nejlepšíh parametrů se mi podařilo s kartou WN-560G dosáhnout v tomto nastavení: anténa zapíchlá v konektoru MAIN, ten blíže ke středu karty a v Mikrotiku nastabena anténa B. Myslím, že není co dodat, tak mi to jede zatím nejlíp.
a v čem jí máš v rb jo nevíš maká tato karty v klasické redukci minipci-pci
0 x
TOMIK píše:klucnik píše:takže nejlepšíh parametrů se mi podařilo s kartou WN-560G dosáhnout v tomto nastavení: anténa zapíchlá v konektoru MAIN, ten blíže ke středu karty a v Mikrotiku nastabena anténa B. Myslím, že není co dodat, tak mi to jede zatím nejlíp.
a v čem jí máš v rb jo nevíš maká tato karty v klasické redukci minipci-pci
cus,
v redukci miniPCI-PCI od i4wifi slapou v poho, v rb14 ci rb502 ale nikoliv.
0 x