❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Používá někdo L-WN560G miniPCI

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
TOMIK

Používá někdo L-WN560G miniPCI

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

koupil jsem dva kousky mam je v r14 a nejak nemakají ... je to jako u cm9 že se používá ten konketor blíž středu ?
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

TOMIK píše:koupil jsem dva kousky mam je v r14 a nejak nemakají ... je to jako u cm9 že se používá ten konketor blíž středu ?

U CM9 se používá pro konektor A ten dál od středu karty. (nakraji) CM10 to má naopak.
0 x

klucnik

Příspěvekod klucnik » 18 years ago

v RB14 ti nepojedou,- nechodí v redukcích, jen na základní desce v routerboardu
0 x

klucnik

konektor MAIN je jako A v Mikrotiku a je blíž středu karty
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

klucnik píše:konektor MAIN je jako A v Mikrotiku a je blíž středu karty

Sakra ale jaký karty CM9, CM10 nebo jaký? Musíš raději uvádět typ kterj máš na mysli. Já ze své zkušenosti a jinak bych ani tento příspěvek nebyl schopen napsat je: CM9 A konektor nakraji a u CM10 uprostřed. Tečka.
0 x

klucnik

takže nejlepšíh parametrů se mi podařilo s kartou WN-560G dosáhnout v tomto nastavení: anténa zapíchlá v konektoru MAIN, ten blíže ke středu karty a v Mikrotiku nastabena anténa B. Myslím, že není co dodat, tak mi to jede zatím nejlíp.
0 x

TOMIK

Příspěvekod TOMIK » 18 years ago

klucnik píše:takže nejlepšíh parametrů se mi podařilo s kartou WN-560G dosáhnout v tomto nastavení: anténa zapíchlá v konektoru MAIN, ten blíže ke středu karty a v Mikrotiku nastabena anténa B. Myslím, že není co dodat, tak mi to jede zatím nejlíp.

a v čem jí máš v rb jo nevíš maká tato karty v klasické redukci minipci-pci
0 x

aj_rade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod aj_rade » 18 years ago

TOMIK píše:
klucnik píše:takže nejlepšíh parametrů se mi podařilo s kartou WN-560G dosáhnout v tomto nastavení: anténa zapíchlá v konektoru MAIN, ten blíže ke středu karty a v Mikrotiku nastabena anténa B. Myslím, že není co dodat, tak mi to jede zatím nejlíp.

a v čem jí máš v rb jo nevíš maká tato karty v klasické redukci minipci-pci

cus,

v redukci miniPCI-PCI od i4wifi slapou v poho, v rb14 ci rb502 ale nikoliv.
0 x