neverhappy píše:zdravim
Prosim, muze mi nekdo rict zda je normalni na spoji Rx duplicates. Co to presne znamena. Spoj da i vice. Jeden smer je v N-ku 40MHz a druhy je v Acku 20MHz.
vzdalenost 700m anteny jirous 23,5 Duplex, na kartach 5dB
Takze neco pres limit. Muze se u prijimacich karet jit pres limit, nebo to vysila nejake potvrzovaci pakety. Ted je to na hrane.
Kdyz dam na jeden stozar vice dual spoju a vsechny budou vysilat na jednom kanalu a prijimat na druhem, nebudou se rusit. Samozrejme kazdy bude smerovat jinam cca 60°
Jsou to lokality pro 20 lidi a 10Ghz davam az od 50 lidi.
Dekuji za info
mpcz píše:Zdravím,
vývoj a výzkum zase o něco pokročil, mám prosím dotaz: jaké kartičky (N?) se osvědčují na dual Nstreme, cca 4 km, spoj 2 a 2 antény sólo na každém konci? Jedná se o upgrade funkčního spoje s provozem, 433AH a 4x CM9. Není tedy prostor pro nějaké příliš dlouhé laborování.
Dík, mpcz, 02.04.2014
rado3105 píše:mpcz píše:Zdravím,
vývoj a výzkum zase o něco pokročil, mám prosím dotaz: jaké kartičky (N?) se osvědčují na dual Nstreme, cca 4 km, spoj 2 a 2 antény sólo na každém konci? Jedná se o upgrade funkčního spoje s provozem, 433AH a 4x CM9. Není tedy prostor pro nějaké příliš dlouhé laborování.
Dík, mpcz, 02.04.2014
to je myslim ze tabu preto sa to verejne nerozobera....kolko tadial potrebujes dostat?