pcwifi píše:A pokud by to SXT nedalo, co jine dat aby to nebyla nejaka obluda ? Musi to byt MIMO reseni.
http://routerboard.com/RBSEXTANT5HnD
nebo http://cz.jirous.com/anteny-5ghz/jc-220mimo
pcwifi píše:A pokud by to SXT nedalo, co jine dat aby to nebyla nejaka obluda ? Musi to byt MIMO reseni.
pcwifi píše:panove o mixovane siti mi nemlufte...
podme na jine tema spojene obecne s SXT at lite nebo bez... dam s tim 1,5km proti 15 nebo 18dbi sektoru ? Mam praxi jen na cca. 650M, na vic sem zatim SXT nenasazoval. A pokud by to SXT nedalo, co jine dat aby to nebyla nejaka obluda ? Musi to byt MIMO reseni.
Thx
PW
pcwifi píše:tak SEXTANT se mi libi az jako posledni verze, nevim esi nekdo berete 1000ks jednim nakupem za supercenu nebo jak moc, ale rozdil mezi 1050kc za Lite SXT vs. cca 1800 za SEXTANT je solidni darda.. no a zmineny GentleBOX JC-220 MIMO...o tom si myslim, ze 1db navrch to uz asi signalove nevytrhnua to se radejac ani nekoukam na cenu RB711dual + onen box + zdroj + poe...no a sem na zacatku... do řitě neco jako NanoBridge M5 by to scelo...to by ale nesmel nekdo chrapat na vavrinech...
PW
hapi píše:no podle mě sextant neni žádná sláva. Občas jsme je k delším klientům daly pro jistotu ale tak nějak nevidim rozdíl mezi sxt a sextantem. Ono taky hledat 2dB je o ničem. Ale ano, mohly by dělat něco okolo 20dB ala velej jirous box. Tam už je zisk znát víc a směrovost taky.
pcwifi píše:tak SEXTANT se mi libi az jako posledni verze, nevim esi nekdo berete 1000ks jednim nakupem za supercenu nebo jak moc, ale rozdil mezi 1050kc za Lite SXT vs. cca 1800 za SEXTANT je solidni darda.. no a zmineny GentleBOX JC-220 MIMO...o tom si myslim, ze 1db navrch to uz asi signalove nevytrhnua to se radejac ani nekoukam na cenu RB711dual + onen box + zdroj + poe...no a sem na zacatku... do řitě neco jako NanoBridge M5 by to scelo...to by ale nesmel nekdo chrapat na vavrinech...
PW
hapi píše:fakt? jakto že mi teda papírovej výpočet trasy na SXT sedí s realitou? nebyl to jenom vadnej kus? to byla tušim naše jednotka jestli se nepletu.