ale neni divu :

Takhle hotlinujeme snad všechny konkurence, co tu máme.
 Takhle hotlinujeme snad všechny konkurence, co tu máme.DarkLogic píše:To mě zase jeden volal, že mu nejde internet od nás a chtěl by ho opravit. Hledal jsem ho v databázi a nic. Až po několika dotazech na upřesnění místa přípojky se ukázalo, že je to zákazník kokunrence

Viktor Novotný píše:jj, u nas se zase zvazovalo sepsat a udelat knizku

DarkLogic píše:Pokud by někdo udělal web typu http://www.lamer.cz/ se zaměřením na zkušenosti ISP se zákazníky, tak by to mohlo být zajímavé.

Některé jejich hlášky jsou na naše zaměření dobře importovatelné
 Některé jejich hlášky jsou na naše zaměření dobře importovatelné 

DarkLogic píše:Dnešní příspěvek patří k těm klasikám: Volá nově připojený zákazník a ptá se, jestli není někde nějaký problém. Když stahuje, tak mu to ukazuje jen 450 kB/s a přitom má mít přece rychlost 4 Mb/s
 ) uz to mel i sundane dole a dal jsem mu okamzite ukonceni smlouvy. Vsiml jsem si, ze stozar byl urvany, asi nevydrzel vitr, proto zase signal vypadl. Takovych lidi ale skoda neni, kdyz ode me odejdou, protoze pak si to s nimi uziva konkurence
 ) uz to mel i sundane dole a dal jsem mu okamzite ukonceni smlouvy. Vsiml jsem si, ze stozar byl urvany, asi nevydrzel vitr, proto zase signal vypadl. Takovych lidi ale skoda neni, kdyz ode me odejdou, protoze pak si to s nimi uziva konkurence