❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

jasne a nez se vubec otevre prohlizec :)

ale neni divu : Obrázek
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

tak mesic zpet jsme pripojovali zakaznika, chtel nejvyssi tarif, delal se mu specialni stozar, protoze je to historicka budova ci co, 3 prurazy pres pulmetrove zdi, vsechno zalistovane nebo uplne schovane, nakonfiguroval jsem to na notasu a odjel s tim, at chlapi dodelaji tu kabelaz ... no za hodku mi volaji... a on nemel v pocitaci sitovou kartu a operacni system byl win95 :roll:

A jeden starsi kousek, ale je k tematu :-D
Obrázek
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Je zjevně fuk, odkud jsme a jaký typ společnosti ... těch 20% je rovnoměrně rozvrstvených po republice :-) Takhle hotlinujeme snad všechny konkurence, co tu máme.
DarkLogic píše:To mě zase jeden volal, že mu nejde internet od nás a chtěl by ho opravit. Hledal jsem ho v databázi a nic. Až po několika dotazech na upřesnění místa přípojky se ukázalo, že je to zákazník kokunrence :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

svestka

Příspěvekod svestka » 12 years ago

imho by stálo za to, tyhle vtipné hlášky sepsat, a udělat z toho pěkné nápisy na záda firemních triček. objednal bych kompletní sadu, a pravidelně to střídal :)
pak, třeba na příštím "mikro...expu", bysme se dobře zasmáli.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jj, u nas se zase zvazovalo sepsat a udelat knizku :)
0 x
- programming
- development
- education

svestka

Viktor Novotný píše:jj, u nas se zase zvazovalo sepsat a udelat knizku :)

přesně. a proškolení nového technika stylem ... tady máš manuál k ..., taky k ..., a tady trocha psychologie ... :D
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Pokud by někdo udělal web typu http://www.lamer.cz/ se zaměřením na zkušenosti ISP se zákazníky, tak by to mohlo být zajímavé.
0 x

FraJa

Příspěvekod FraJa » 12 years ago

DarkLogic píše:Pokud by někdo udělal web typu http://www.lamer.cz/ se zaměřením na zkušenosti ISP se zákazníky, tak by to mohlo být zajímavé.

souhlas :)
0 x

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 12 years ago

tak vymyslete název :)
0 x

svestka

Dobré počtení po ránu, hned je mi lépe :) Některé jejich hlášky jsou na naše zaměření dobře importovatelné :)
0 x

aliney

v podstate uz neco takoveho je ;-)
http://ceskyklient.tumblr.com/
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Dnešní příspěvek patří k těm klasikám: Volá nově připojený zákazník a ptá se, jestli není někde nějaký problém. Když stahuje, tak mu to ukazuje jen 450 kB/s a přitom má mít přece rychlost 4 Mb/s :-)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

no to tedy je problem, ma mu to jet 512 :)
0 x
- programming
- development
- education

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

DarkLogic píše:Dnešní příspěvek patří k těm klasikám: Volá nově připojený zákazník a ptá se, jestli není někde nějaký problém. Když stahuje, tak mu to ukazuje jen 450 kB/s a přitom má mít přece rychlost 4 Mb/s :-)

Klasika , tiež klient poslal výpoveď zmluvy tak sa mu volalo že prečo teda či je nespokojný s kvalitou alebo cenou , lebo v takom prípade vieme niečo s tým robiť.
No je nespokojný lebo si platil 4 Mbit ale firefox keď niečo sťahoval neukázal viac ako 1 MB.
0 x

aliney

Mam nejradsi ty, kteri poslou vypoved a kdyz pak zjistuji proc nebo co nebo jak, tak ti reknou, ze jim to vypadava, jede pomalu apod. a uz toho maji za ten rok plne kecky... no ale kdyz se zeptam, proc nezavolali, ze jim to nejde, protoze jinak ja nevim, ze maji treba problem s rychlosti, kdyz mi to nereknou, tak mlci a nemaji co rict.

Jeden to dotahl k dokonalosti, souhlasil, ze tam teda prijedem a napravime to, aby to jelo jeste lepe nez je treba... poprve zrusil schuzku, podruhe zrusil schuzku, pak volal, ze to zase nejde, ze jsme neschopni a na argument, ze ON byl ten kdo zrusil schuzky, tak me osocil, ze jsem lhar a nikdy jsme se nedomlouvali. To jsem prekousnul, lidi neumi priznat chybu, budiz. Nakonec tam technik zajel a vratil se s tim, ze tam sice byl, ale zakaznik ho nepustil na strechu k prijimaci... nevime proc, proste rekl, ze mu nedovoli tam vylezt! Bylo videt, ze se antena kouka uplne jinam nez ma, tak mu teda rekl, at si to otoci tam a tam. Asi tyden fungoval, pak se zase ztratil a volal, ze jsme neschopni amateri at si pro to prijedeme a ze konci. Tak jsme si pro prijimac prijeli (pritom byl uz od predchoziho poskytovatele ve vlastnictvi zakaznika, my ho jen prekonfigurovali :-) ) uz to mel i sundane dole a dal jsem mu okamzite ukonceni smlouvy. Vsiml jsem si, ze stozar byl urvany, asi nevydrzel vitr, proto zase signal vypadl. Takovych lidi ale skoda neni, kdyz ode me odejdou, protoze pak si to s nimi uziva konkurence :-D
0 x