hapi píše:jakej je pro vás limit že neni problém s odezvou? Jirous držák je v pohodě, nano s těmá páskama se ani nedá naklápět nahoru a dolu... co je v tom dobrýho? Jisouse si natočim směrem jakym potřebuju. Když ho chci dát na komít tak použiju malou konzolku což ty musíš dokoupit držák do zdi.
Takže pokud potřebuješ variabilní držák tak musíš koupit, jirous ho má v základu. A když potřebuješ na zeď nebo na komín tak potřebuješ zase držák a já konzolku. Kdo na tom je líp? Když vemu nano bez držáku tak sice stačí pásky ale s nějakym držákem aby jsi to mohl natáčet sež zase v háji i s tim uchytáváním na stožár takže stejně budeš jak říkáš kaskader. Nevim ale mě na tom nic kaskaderskýho nepřipadá. Asi montér nesmí bejt takový dřevo. A když si vemu stálost těch pásek ve venkovním prostředí a podle obrázku nemaji ani UV tak už se nemáme o čem bavit. No a když vemu kolik stojí NS5loco + držák.... Mám mnohem kvalitnější eapbox.
- no eapbox som kupil asi 10ks - no nikdy viac. je to hadam slabsie ako NS loco. ked uz nieco vacsie, tak urcite jirous...
- co sa tyka variabilneho drziaku, tak neviem ako ty, ale mi take nieco potrebujeme pri montazi mozno tak u jedneho z 30 klientov. inak to prakticky nepouzivame, pretoze nepotrebujeme - vsekto je viac menej v jednej rovine.
- pasky su ok - aspon zatial sme s tym nemali nikdy problem.
- co sa tyka konzol, tak tie tiez nemusime casto pouzivat (mozno kazda 7-10 montaz) koli variabilite a moznostiam drziaku nanostationu
nechcem sa tu s tebou hadat, ze kto je drevo a kto nie... o to mi neslo, ok. ja hovorim o tom, co sa mne a mojim technikom osvedcilo v praxi a s cim sa nam robi dobre.