❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
tom-tom

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Skorooptika :)
Přílohy
skorooptika.jpg
skorooptika.jpg (136.01 KiB) Zobrazeno 2129 x
0 x
T-T

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Zemní komora ... i takto to lze udělat.
Přílohy
nejaka_komora2.jpg
nejaka_komora2.jpg (176.83 KiB) Zobrazeno 2129 x
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

dobrej kanal
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 12 years ago

To v tom kanalu je fakt aktivni elektronika a 230V ??? :mrgreen: remeslo bran se :o
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

asi proto jim to vytopila voda. Ta bedna neni vodotěsná. Nemá dostatečný IP. Ty průchodky to samí. Navíc nahoře je jedna vylomená... šílený :-D
to sou stejně kouzelníci, ani nemaji barevně značený 230V kabely. Jo to by je revizák asi umlátil k smrti.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

hapi píše:asi proto jim to vytopila voda. Ta bedna neni vodotěsná. Nemá dostatečný IP. Ty průchodky to samí. Navíc nahoře je jedna vylomená... šílený :-D
to sou stejně kouzelníci, ani nemaji barevně značený 230V kabely. Jo to by je revizák asi umlátil k smrti.

Nestihne, pretoze pri ich odbornosti ich skôr zabije el.
0 x

ludvik

Ano ... můžeme se divit, můžeme se rozčilovat, můžeme žasnout. I takto může vypadat práce firmy, která se ohání profesionalitou a vyhrává výběrová řízení pro stát.

Mimochodem jsem se musel extra zeptat, co je to černý, co vypadá jak igelitový pytlík. Je to UPSka, dámy a pánové ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Pro stat delaj vetsinou nejvetsi profici prece :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

jasne, aby nekdo dostal zakazku od statu, je treba to podporit vhodne vlozenou obalkou a pak je samozrejme na akci treba nejak usetrit aby to vse pekne vychazelo ;)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Mluvis jako bys nekdy delal pro stat :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

nedelal, nedal jsem, nedostal jsem ;)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

ByZaK

Příspěvekod ByZaK » 12 years ago

Viktor Novotný píše:nedelal, nedal jsem, nedostal jsem ;)

+1
0 x
Zdeněk Kudrnáč - KudrnacNET - http://www.kudrnac.net

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

hapi: bedna vodotěsná samozřejmě je, má ip 65. Tyto bedny běžně používám venku. Bohužel neodborná montáž z ní udělala to, co vidíme.
0 x

ludvik

Je vodotěsnost a vodotěsnost ... tahle není. Je venkovní, může na ní pršet. Ale to je asi tak všechno.
Leeonek píše:hapi: bedna vodotěsná samozřejmě je, má ip 65. Tyto bedny běžně používám venku. Bohužel neodborná montáž z ní udělala to, co vidíme.

IP 6X, X=

5
Chráněné proti proudu vody
Voda stříkající z hadice na kryt ze všech směrů nesmí mít škodlivý účinek.

6
Chráněné proti vlnobití
Voda z rozbouřeného moře nebo voda vrhaná silnými proudy nesmí vniknout do krytu ve škodlivých množstvech.

7
Chráněné proti účinkům ponoření do vody
Při ponoření krytu do vody v určených podmínkách tlaku a času nesmí vniknout voda ve škodlivém množství.

8
Chráněnné při ponoření
Zažízení je vhodné na trvalé ponoření do vody v podmínkách, které určuje výrobce.
Poznámka: Běžně to znamená, že zařízení je hermeticky utěsněné. Pro některé typy zařízení to však může znamenat, že voda může vnikat, ale jen tak, že nemá škodlivé účinky.
0 x

Dalibor Toman

Příspěvekod Dalibor Toman » 12 years ago

Leeonek píše:hapi: bedna vodotěsná samozřejmě je, má ip 65. Tyto bedny běžně používám venku. Bohužel neodborná montáž z ní udělala to, co vidíme.

jenze tady bys potreboval stupen IP68 :-). I kdyz dost mozna ze ta voda do bedny natekla primo nejakou chranickou...
0 x