❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Zemní komora ... i takto to lze udělat.
- Přílohy
-
- nejaka_komora2.jpg (176.83 KiB) Zobrazeno 2124 x
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
To v tom kanalu je fakt aktivni elektronika a 230V ???
remeslo bran se 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
asi proto jim to vytopila voda. Ta bedna neni vodotěsná. Nemá dostatečný IP. Ty průchodky to samí. Navíc nahoře je jedna vylomená... šílený 
to sou stejně kouzelníci, ani nemaji barevně značený 230V kabely. Jo to by je revizák asi umlátil k smrti.

to sou stejně kouzelníci, ani nemaji barevně značený 230V kabely. Jo to by je revizák asi umlátil k smrti.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
hapi píše:asi proto jim to vytopila voda. Ta bedna neni vodotěsná. Nemá dostatečný IP. Ty průchodky to samí. Navíc nahoře je jedna vylomená... šílený
Nestihne, pretoze pri ich odbornosti ich skôr zabije el.
0 x
Ano ... můžeme se divit, můžeme se rozčilovat, můžeme žasnout. I takto může vypadat práce firmy, která se ohání profesionalitou a vyhrává výběrová řízení pro stát.
Mimochodem jsem se musel extra zeptat, co je to černý, co vypadá jak igelitový pytlík. Je to UPSka, dámy a pánové ...
Mimochodem jsem se musel extra zeptat, co je to černý, co vypadá jak igelitový pytlík. Je to UPSka, dámy a pánové ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne, aby nekdo dostal zakazku od statu, je treba to podporit vhodne vlozenou obalkou a pak je samozrejme na akci treba nejak usetrit aby to vse pekne vychazelo 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nedelal, nedal jsem, nedostal jsem 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:nedelal, nedal jsem, nedostal jsem
+1
0 x
Zdeněk Kudrnáč - KudrnacNET - http://www.kudrnac.net
hapi: bedna vodotěsná samozřejmě je, má ip 65. Tyto bedny běžně používám venku. Bohužel neodborná montáž z ní udělala to, co vidíme.
0 x
Je vodotěsnost a vodotěsnost ... tahle není. Je venkovní, může na ní pršet. Ale to je asi tak všechno.
IP 6X, X=
5
Chráněné proti proudu vody
Voda stříkající z hadice na kryt ze všech směrů nesmí mít škodlivý účinek.
6
Chráněné proti vlnobití
Voda z rozbouřeného moře nebo voda vrhaná silnými proudy nesmí vniknout do krytu ve škodlivých množstvech.
7
Chráněné proti účinkům ponoření do vody
Při ponoření krytu do vody v určených podmínkách tlaku a času nesmí vniknout voda ve škodlivém množství.
8
Chráněnné při ponoření
Zažízení je vhodné na trvalé ponoření do vody v podmínkách, které určuje výrobce.
Poznámka: Běžně to znamená, že zařízení je hermeticky utěsněné. Pro některé typy zařízení to však může znamenat, že voda může vnikat, ale jen tak, že nemá škodlivé účinky.
Leeonek píše:hapi: bedna vodotěsná samozřejmě je, má ip 65. Tyto bedny běžně používám venku. Bohužel neodborná montáž z ní udělala to, co vidíme.
IP 6X, X=
5
Chráněné proti proudu vody
Voda stříkající z hadice na kryt ze všech směrů nesmí mít škodlivý účinek.
6
Chráněné proti vlnobití
Voda z rozbouřeného moře nebo voda vrhaná silnými proudy nesmí vniknout do krytu ve škodlivých množstvech.
7
Chráněné proti účinkům ponoření do vody
Při ponoření krytu do vody v určených podmínkách tlaku a času nesmí vniknout voda ve škodlivém množství.
8
Chráněnné při ponoření
Zažízení je vhodné na trvalé ponoření do vody v podmínkách, které určuje výrobce.
Poznámka: Běžně to znamená, že zařízení je hermeticky utěsněné. Pro některé typy zařízení to však může znamenat, že voda může vnikat, ale jen tak, že nemá škodlivé účinky.
0 x
-
Leeonek píše:hapi: bedna vodotěsná samozřejmě je, má ip 65. Tyto bedny běžně používám venku. Bohužel neodborná montáž z ní udělala to, co vidíme.
jenze tady bys potreboval stupen IP68

0 x