plesin94 píše:Dále pak musím čtú sdělit všechny přístupové údaje do sítě, do routeru a tak?
jj, stejně tak jim musíš sdělit i heslo do firemního internetového bankovnictví a také jim dát klíče od domu, pokud máš na střeše nějaké wi-fi antény.
plesin94 píše:Dále pak musím čtú sdělit všechny přístupové údaje do sítě, do routeru a tak?
plesin94 píše:Ještě bych měl na Vás dotaz, co to znamaná zveřejnění těch rozhraní? Dále pak musím čtú sdělit všechny přístupové údaje do sítě, do routeru a tak? Jak je to s vysílacím výkonem? Kontrolují to nějak? Děkuji za odpovědi
aliney píše:ja se mu nedivim, ze je zmateny, ony vsechny ty narizeni a povoleni a formulare jsou tak nestastne udelany, ze pokud to nekdo chce opravdu pochopit, tak je lepsi kulka do hlavy... viz treba provozni a lokalizacni udaje... kdyz se v tom pohybujes, tak se k necemu dopatras, ale vzpomente jak se tam bily vyhlasky podle kterych musis a podle jinych soucasne nesmis neco delat
U vyplnovani pulrocnich vykazu pro CTU jsem uz i plakal.
aliney píše:ja se mu nedivim, ze je zmateny, ony vsechny ty narizeni a povoleni a formulare jsou tak nestastne udelany, ze pokud to nekdo chce opravdu pochopit, tak je lepsi kulka do hlavy... viz treba provozni a lokalizacni udaje... kdyz se v tom pohybujes, tak se k necemu dopatras, ale vzpomente jak se tam bily vyhlasky podle kterych musis a podle jinych soucasne nesmis neco delat
U vyplnovani pulrocnich vykazu pro CTU jsem uz i plakal.
Tomáš Nesrsta píše:Registrace na živnostenském úřadě - živnosti volné - "výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona" - 1000,- Kč
Registrace na ČTU - http://lmgtfy.com/?q=podnik%C3%A1n%C3%A ... ac%C3%ADch - 1000,-Kč
Registrace na FÚ, pořípadě i k DPH záleží jak si to propočítáš, někdy to na začátku vychází tak že ti DPH vracejí
Petr S. píše:Tomáš Nesrsta píše:Registrace na živnostenském úřadě - živnosti volné - "výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona" - 1000,- Kč
Registrace na ČTU - http://lmgtfy.com/?q=podnik%C3%A1n%C3%A ... ac%C3%ADch - 1000,-Kč
Registrace na FÚ, pořípadě i k DPH záleží jak si to propočítáš, někdy to na začátku vychází tak že ti DPH vracejí
Takže myslíš, že pro začínajícího ISPéčkaře se vyplatí registrovat na FÚ?
Jinak co vím přímo z ČTU, tak podnikání v elektronických komunikacích zabezpečuje pouze ČTU. Přímo tam mi i řekli, že registrace na živnostenském úřadě není nutná... Takže mě buďto kecali, nebo je to jinak