Profi spoje jsou drahe protoze jsou kvalitni a to neco stoji, pres to nejede vlak.
Muzeme s tim nesouhlasit, muzeme o tom vest spory, ale to je tak vsechno co se s tim da delat.
A ted uz na to dlabte a padejte cumet na hokej

Jardax píše:okoun píše:mimochodem, jak zde padlo že UBNT 10GHz bude wifi, tak by mě zajímalo z čeho je to čerpáno? třebas to wifi vůbec nebude..
Je vysoce nepravdepodobne, ze by ubnt kvuli pomerne mrnavemu ceskemu trhu vyvinulo zcela jinak koncipovany hw a jeho ovladani jako jedinecnou nestandardni polozku zaintegrovali do sveho AirOs.
Je vysoce nepravdepodobne, ze by avizovane rychlosti byli schopni dosahnout na jedne polarizaci v kanale 28MHz.
Cili ano - nabeton to nikdo nevi, ja rozhodne ne. Ale vychazim z dostupnych informaci a celeho dosavadniho porfolia ubnt.
soooc píše:Jardax píše:okoun píše:mimochodem, jak zde padlo že UBNT 10GHz bude wifi, tak by mě zajímalo z čeho je to čerpáno? třebas to wifi vůbec nebude..
Je vysoce nepravdepodobne, ze by ubnt kvuli pomerne mrnavemu ceskemu trhu vyvinulo zcela jinak koncipovany hw a jeho ovladani jako jedinecnou nestandardni polozku zaintegrovali do sveho AirOs.
Je vysoce nepravdepodobne, ze by avizovane rychlosti byli schopni dosahnout na jedne polarizaci v kanale 28MHz.
Cili ano - nabeton to nikdo nevi, ja rozhodne ne. Ale vychazim z dostupnych informaci a celeho dosavadniho porfolia ubnt.
Me prijde, ze okoukavani nstreme dual by mohlo byt taky pravdepodobne ... Preci jen do profi pasem je jedina cesta pres RX a TX kanal a UBNT chce delat taky 24GHz.
Aha? Nepsana chapu jako dobrovolna. Samozrejme je super, ze takto muze fungovat 100 pojitek na jedne sajte, ale pokud to je pouze dobrovolne, tak muzete tezko nekoho odstrihavat klestemi.Jardax píše:Plati tu urcita pravidla, zcela bezna a vyzadovana v licencovanych pasmech, v nasi 10ce bohuzel pouze nepsana.
Tak se nechme prekvapitJardax píše:Jak rikam, pokud by ubnt nebo kdokoliv jiny uvedl radio parametricky kompatibilni, nemam proti tomu ani tuk, klidne at to prodavaji po hrstech za par supu.
Walkeer píše:Aha? Nepsana chapu jako dobrovolna. Samozrejme je super, ze takto muze fungovat 100 pojitek na jedne sajte, ale pokud to je pouze dobrovolne, tak muzete tezko nekoho odstrihavat klestemi.Jardax píše:Plati tu urcita pravidla, zcela bezna a vyzadovana v licencovanych pasmech, v nasi 10ce bohuzel pouze nepsana.Tak se nechme prekvapitJardax píše:Jak rikam, pokud by ubnt nebo kdokoliv jiny uvedl radio parametricky kompatibilni, nemam proti tomu ani tuk, klidne at to prodavaji po hrstech za par supu.jsem zvedav, co budou lidi rikat, az se ukaze, ze to ubnt ma take oddelene RX a TX
Walkeer píše:Aha? Nepsana chapu jako dobrovolna. Samozrejme je super, ze takto muze fungovat 100 pojitek na jedne sajte, ale pokud to je pouze dobrovolne, tak muzete tezko nekoho odstrihavat klestemi.
David2006 píše:Btw. Jardaxi kopeš za svoji síť nebo děláš obchoďáka či prostě pracuješ u nějakého výrobce desítek? Promiň že se ptám jen mi to tak přišlo na um.
BIGG píše:
slyšel jsem, že je tam údajně více jako 180 anténna jednom hnízdě