Dobrý den,
chceme si zprovoznit GSM resetátor. Potřebuju poradit jaký koupit tarif. Vzhledem k tomu, že na zařízení se akorát vyjímečně "zavolá", ale samo nikam volat nebude, nechce se mi za to moc platit. Hledal jsem na nějakých stránkách ohledně srovnání mobilních tarifů, ale chtělo by to nějakou osobní zkušenost.
Našel jsem např. Vodafone 0 minut + 0 SMS za měsíční paušál 0Kč. Na první pohled to vypadá dobře, ale určitě je tam někde ukrytý nějaký háček.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
gsm tarif pro resetátor
Doporučuji kontaktovat obchodního zástupce vybraného operátora a s ním domluvit potřebnou konfiguraci. Obchoďáci dokážou vykouzlit hodně zajímavé nabídky a "nastavení" služeb 

0 x
Vodafoun za 0,- máme na resetátorech. Není tam nic záludnýho. Prostě se neplatí nic. A pokud resetátor nevolá nebo neposílá SMS, tak je to pořád za 0,-
0 x
Tak jsem ptal nějakého prodejce z O2. Nejvýhodnější u nich vychází O2 Zero. Pořizovací náklady jsou 96Kč + 200Kč záloha na první vyúčtování. Jednou za rok by se měl udělat nějaký hovor, jinak to číslo můžou vypnout.
Tak jak píše Repkins ten Vodafone je výhodnější. Našel jsem u nich v podmínkách:
Tak jak píše Repkins ten Vodafone je výhodnější. Našel jsem u nich v podmínkách:
V případě, že uživatel SIM karty se zvoleným Tarifem na míru (tzv. tarifem bez závazků) nevyužije po dobu 13 měsíců žádné placené služby, je Vodafone oprávněn příslušnou SIM kartu deaktivovat.
0 x
Když to na webu Vodafone zkouším objednat, tak to chce ještě 500kč jistinu. takže asi půjdu spíš do toho O2.
0 x
devrel píše:Když to na webu Vodafone zkouším objednat, tak to chce ještě 500kč jistinu. takže asi půjdu spíš do toho O2.
Njn, my máme u Vodafounu přes 20 čísel, tak po nás nic nechcou, jen jdu na jejich zákaznickou budku, řeknu, že chcu třeba 5 karet a je to. A ještě se nestalo, že by nám některej resetátor odpojili, i když nevykazuje žádnou činnost nebo SIMka leží v kanclu v šuplíku.
0 x
A pokud ten resetátor umí hlásit výpadky napájení nebo jiný stavy a situace, tak stejně nečinnost SIMky nehrozí.
0 x
Peyrak píše:Bacha na O2, v tom rušení neaktivních služeb jsou důslední
stejne tak t-mobile u twistu
0 x