Tedy to me opravdu nvnadilo.
Prosimte, byla by mozna exkurze ? Nebo jinak, kdybych si tveho klienta chtel otestovat jako klient a jsem na druhem konci internetu, je to mozne ?
Latence, minimalni down a upload, PC s bootovanim ? Jen pro jednoho klienta, pro mne. Otestuji, ochtnam, nadchnu se a posuneme se dal.
Sedim na optice od Dialu, rychlost si prdielim podle potreby, vcerejnou IP take jen prosebe si pridelim.
Je velmi pravdepodobne , ze pozdeji bych se na tebe obratil s nejakym navrhem na realizaci.
zubodravec píše:To me zaujalo, kolega externista provozuje ve svem zamestnani Cytrixy (esli nebude problem, ze oni maji stovky klientu)a odrazuje me od tohoto reseni zavest alespon v kanclu. Jak to mas postavene ?
Klienty si jiz prozradil, a co server ? Platforma, kapacita ? Nejaka vychytavka ?
Hledam reseni do kancelare pro 8 uzivatelu : Firefox, Thundebird, Open Office, iFolder, a blbosti jako Winbox, Irfan, acrobat a tak.
Diky predem za info, aposn za nakuponuti.
Ahoj,
záleží, jak se to zavede. Tady více než jinde platí heslo "pořádně nebo vůbec". Nevím, jak by se měl správně vypočítávat potřebný výkon, ale já to obvykle dělal tak, že jsem posadil uživatele přímo k serveru a logoval zátěž, kterou jsem pak dále vynásobil předpokládaným počtem uživatelů a to celé ještě konstantou 1,3. Opravdu nevím proč zrovna 1,3, přišlo mi to "tak akorátní naddimenzování na režii". Ale podle zkoušek je nižší konstanta hloupost, při serveru co splňoval konstantu 1,2 už to nebylo OK. Tak to bylo když jsem jel metodou vzdálené plochy a čehosi na flashce v kompu jako klienta. ......
Ja