Máte někdo zkušenost se sektorovýma anténama od Pacific Wireless například http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=18286
?
Chtěl bych je nasadit. Pacific Wireless je značka ne?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Sektorové antény od Pacific Wireless
-
- Kontaktovat uživatele:
soucez píše:Máte někdo zkušenost se sektorovýma anténama od Pacific Wireless například http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=18286
?
Chtěl bych je nasadit. Pacific Wireless je značka ne?
OT: i Trabant, Edimax i Kenvelo je značka

... sorry .. klidně to zmažu ale nedalo mi to

0 x
Ming-li píše:My je mame na trech AP a jsou super, zatim 100% spokojenost. Presli jsme na ne z vsesmerek a je to o poznani lepsi...
Můžeš trošku popsat v čem je to lepší? Co síla signálů u klientů? Zůstala alespoň stejná jako z všesměru?
Díky
0 x
Na jednom AP jsme meli vsesmerku, ale uz na tom bylo moc kliosu, tak jsme pridali kartu do MK a rozdelili jsme to na dva sektory. Klientum se zlepsil signal (neni to tim, ze ma vic dB - pouzivame regulaci vykonu). Dalsi vec je, ze se signal nesiri tam, kde neni potreba (neni prece potreba zarusovat ostatni
).
Mechanicke provedeni je profi, jedina nevyhoda je, ze to ma americkej zavit (Witvorth), takze pokud nejakej sikula strati matku je to celkem v pr...
Jeste jsme meli nejake no name sektorky a ty staly za prd - spatnej signal... Takze PW se nam osvedcili.

Mechanicke provedeni je profi, jedina nevyhoda je, ze to ma americkej zavit (Witvorth), takze pokud nejakej sikula strati matku je to celkem v pr...
Jeste jsme meli nejake no name sektorky a ty staly za prd - spatnej signal... Takze PW se nam osvedcili.
0 x
Ming-li píše:Na jednom AP jsme meli vsesmerku, ale uz na tom bylo moc kliosu, tak jsme pridali kartu do MK a rozdelili jsme to na dva sektory. Klientum se zlepsil signal (neni to tim, ze ma vic dB - pouzivame regulaci vykonu). Dalsi vec je, ze se signal nesiri tam, kde neni potreba (neni prece potreba zarusovat ostatni).
Na aku vzdialenost sa da na tuto sektorovku pripojit klient ?
Rozhodujem sa totiz medzi touto sektorovkou a http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=23196 pripadne http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=24493
Samozrejme s regulaciou vykonu.
Namontovane to bude na vodojeme. Uz je tam vsesmerka 15 db + 1 x sektor 14 db a stale je malo - klientov pribuda.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK
pepulis píše:Ty anteny o kterych pises budu kupovat pravdepodobne taky. Vypadaji pekne a hlavne maji rozumny uhel jak v hor. tak ver. polarizaci, coz je super.
Myslíš ty Pacific Wireless sektorky? Mě říkal produkák v LEVI že jsou dobré a ze skušeností z nasazení v provozu je může doporučit. ALE už jsem taky zjistil že v LEVI produkáky dělají úplný paka až se mi chce říci volové. Hlavně v WiFi komponentech
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
soucez píše:pepulis píše:Ty anteny o kterych pises budu kupovat pravdepodobne taky. Vypadaji pekne a hlavne maji rozumny uhel jak v hor. tak ver. polarizaci, coz je super.
Myslíš ty Pacific Wireless sektorky? Mě říkal produkák v LEVI že jsou dobré a ze skušeností z nasazení v provozu je může doporučit. ALE už jsem taky zjistil že v LEVI produkáky dělají úplný paka až se mi chce říci volové. Hlavně v WiFi komponentech
jj

Tohle je nejspíš obecně platné pravidlo u velkododavatelů v ČR (nevím jak jinde)

0 x
StoupaLutin píše:soucez píše:pepulis píše:Ty anteny o kterych pises budu kupovat pravdepodobne taky. Vypadaji pekne a hlavne maji rozumny uhel jak v hor. tak ver. polarizaci, coz je super.
jj... potvrzuju: produkák i obchodník řekne všechno aby prodal (znám to z vlastní zkušenosti). Pokud se dovoláte na správného "technika" - ten Vám teprv poví real
![]()
![]()
(také vlastní zkušenost)
Tohle je nejspíš obecně platné pravidlo u velkododavatelů v ČR (nevím jak jinde)![]()
Myslel jsem ty PW anteny. Je ale pravda ze neco jineho je psane na strankach aspy a neco jineho na strankach vyrobce, hlavne z hlediska parametru PSW. Ale pokud tady nekdo jiz vyse psal ze poznaly zlepseni tak je to jenom dobre.
0 x
net.work píše:Saty píše:PW sektory používám na svých bodech, v provozu mám cca 16ks a naprostá spokojenost, mechanické provedení je na úrovni a ze signálem jsem problémy ještě neměl. Mám 120° i 90°.
Kde se daji koupit ty 120°? ja videl zatim jen ty 90°
Dají se koupit na ASPA.CZ a BGSLEVI.CZ ale nekupuj je! Ty 120° stojí za prd. Mám dvě na dvou místech. A klienti napojení na tyto antény vidí jejich signály daleko hůř než z těch 90° Ty 90° se mi zdají o moc lepší. Klidně bych se nebál dát 3x90° na vykrytí rádiusu 360° v pohodě to vykrejí a s dobrým signálem.
0 x
soucez píše:net.work píše:Saty píše:PW sektory používám na svých bodech, v provozu mám cca 16ks a naprostá spokojenost, mechanické provedení je na úrovni a ze signálem jsem problémy ještě neměl. Mám 120° i 90°.
Kde se daji koupit ty 120°? ja videl zatim jen ty 90°
Dají se koupit na ASPA.CZ a BGSLEVI.CZ ale nekupuj je! Ty 120° stojí za prd. Mám dvě na dvou místech. A klienti napojení na tyto antény vidí jejich signály daleko hůř než z těch 90° Ty 90° se mi zdají o moc lepší. Klidně bych se nebál dát 3x90° na vykrytí rádiusu 360° v pohodě to vykrejí a s dobrým signálem.
Mam 120 stupnovu a ma lepsi signal ako 15 dbi vsesmerovka, tak by som tu 120 stupnovu az tak nezatracoval.
Klienti su vzdialeni cca 2 km a maju 16 db anteny.
0 x
Airbilly - MOBIL ATAK