Zdravim, na jednom bode sa mi po nejakom case odpoji zariadenie a pripoji sa az po zmene na iny(hocijaky kanal). Firmware je najnovsi.
Zaujima ma ci sa da nejako v tom ubnt zapnut ping cez crona a v pripade nedostupnosti spustit nejaky prikaz(na zmenu kanala). Popripade pouzit na to aircontrol(az posledne riesenie).
Dakujem
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zmena kanala po vypadku pingu v ubnt...
Omlouvam se ze vstupuji do diskuze bez reseni.
Ale Vas pozadavek mi pripadne smesny, resit "scrip" na problem ktery by nemnel byti, respektive resit problem problemem. Pisnete jak mate krabicky nastavene, mozna by jsme neco nasly za error.
Ale Vas pozadavek mi pripadne smesny, resit "scrip" na problem ktery by nemnel byti, respektive resit problem problemem. Pisnete jak mate krabicky nastavene, mozna by jsme neco nasly za error.
0 x
uz to je vyriesene boli tam stare ubnt zariadenia, dal som M radu a ok...
riesit problemy problemami je dnes in: vid tvorba zakonov, firmwarov, softwarov....
riesit problemy problemami je dnes in: vid tvorba zakonov, firmwarov, softwarov....
0 x
rado3105 píše:uz to je vyriesene boli tam stare ubnt zariadenia, dal som M radu a ok...
tak tak, mam rad reseni, nez improvizaci. :-]
0 x