❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

NAS DNS-320 nejde z neho tahat cez WiFi

Návody a problémy s konfigurací.
Fluid

NAS DNS-320 nejde z neho tahat cez WiFi

Příspěvekod Fluid » 13 years ago

Zdravim kupil som si NAS D-Link DNS-320 a dal na siet
Zapojenie:
1.pripad:NAS-kabel-switch-kabel-PC -- vsetko krasne slape
2.pripad:NAS-kabel-switch-kabel-UBNT roket M5-spoj WiFi-UBNT nanobridge M5-kabel-PC -- kopirovat data na NAS funguje bez problemov ale z NAS data kopirovat nejde , stromovu strukturu adresarov nacita aj ukaze ake subory su tam ,ale nejde nic vytiahnut skusal som to aj ako pocitace v sieti aj cez FTP , v com moze byt problem? pravdepodobne v nastaveniach zariadeni UBNT, nemohol by my niekto poradit na ktore polozky sa mam pozriet?
Dakujem za odpoved
0 x

Fluid

tak po vsemoznom nastavovani site, nahravani firmwaru do NAS a konzultacii s technikom od Dlinku som nic nevyriesil aj technik od nich to vzdal po 2 dnoch :-) ake NASko my odporucite s ktorim nemate problemy v sieti?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

v advanced zapni multicast data a daj zariadenia do režimu AP WDS, Station WDS.
0 x

Fluid

Tak po prestavke som to aj tak nerozbehal proste to NAS ked ma liezzt v sieti cez viacej zariadeni nejde ako ma , takze nakonec som poskladal PC s HDD a spravil s neho ulozisko s zdielanimi HDD , a slape tak ako ma :-) len to ma jeden malicky hacik,
v 1. pripade kopirovanie slape 10 sekund rychlost 40m/s pak rychlo klesne na 10m/s. v 2.pripade kopirovanie klesne rychlost s 40m/s na cca 1-2m/s , ale aspon film ide pozerat aj priamo s uloziska online , viac nez 3 uzivatelov naraz som neskusal ,uvidime kolko to znese :-)
0 x