❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Licencova pasma - nove ceny od 5/2012

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
net.work
Kontaktovat uživatele:

Re: Licencova pasma - nove ceny od 5/2012

Příspěvekod net.work » 13 years ago

snad to sem nejak zapadne... : http://blog.orcave.com/index.php?itemid=203
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

jako neni to zadna reklama, ja jen ze sem na to ted narazil a ze se tam tez zminuje po zpoplateni pasem... ;)
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

Moc to ale nechápu, přijde mi že nabízí bez odkupu pojítka jen na používání za hodně dobrou cenu.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

David2006 píše:Moc to ale nechápu, přijde mi že nabízí bez odkupu pojítka jen na používání za hodně dobrou cenu.

dyt jo - operativni leasing... za tu cenu je to docela luxus... i kdyby ti to pojitko lezelo na situ vice jak 4 roky, tak se skoro porad nezaplati.. nehlede na to, ze vsechen servis (nejspise) delaji oni...
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

Kaja píše:Nechapu proc.
20dBm do anteny je v tomto licencnim pamu povoleno (to nejde srovnavat s 24GHz kde je 20dBm EIRP z anteny).
Utlum prostredi neni o mnoho vetsi nez u 11ky ci 18ky. (cca 150dB na 30km)
A na teto frekvenci neni problem s molekulami vody jako na 80GHz.

K.

blax píše:jo na sahare ale ne v CR

Ale ty destiky Karle, ty destiky.. Realne do 7 km
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

net.work píše:
David2006 píše:Moc to ale nechápu, přijde mi že nabízí bez odkupu pojítka jen na používání za hodně dobrou cenu.

dyt jo - operativni leasing... za tu cenu je to docela luxus... i kdyby ti to pojitko lezelo na situ vice jak 4 roky, tak se skoro porad nezaplati.. nehlede na to, ze vsechen servis (nejspise) delaji oni...

No právě, někde ta vata přeci musí bejt. Ať mě neříkaj že tak najednou diplexer s návrhářem zlevnili :lol: . Takže na jakej úpis to asi bude a nějaká ta akontačka nebo podmínka že to musej dělat oni aby aspoň 30-40tis vyvařili zezačátku. Jako cena pěkná :wink: .
Naposledy upravil(a) David2006 dne 28 Mar 2012 19:39, celkem upraveno 1 x.
0 x

Jardax
antispam: Ano

Příspěvekod Jardax » 13 years ago

cz_ranger píše:Kalouska sem teď netahej - v původní (nyní platné) vyhlášce jsem nikde nenašel, ze teď by se platitlo za pár kanalů jedna cena ... text
C Poplatek za využívání jednoho rádiového kmitočtu je stejný v připravované i stávající vyhlášce

To je preci kravina.
Profi placena pasma pracuji na FD a dva frekvencni pridely jsou proste jeden kanal. Odjakziva. Tezko si asi koupis Full Simplex, ne? :)
0 x

cz_ranger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cz_ranger » 13 years ago

Jardax píše:
cz_ranger píše:Kalouska sem teď netahej - v původní (nyní platné) vyhlášce jsem nikde nenašel, ze teď by se platitlo za pár kanalů jedna cena ... text
C Poplatek za využívání jednoho rádiového kmitočtu je stejný v připravované i stávající vyhlášce

To je preci kravina.
Profi placena pasma pracuji na FD a dva frekvencni pridely jsou proste jeden kanal. Odjakziva. Tezko si asi koupis Full Simplex, ne? :)

Problém s porozuměním čtenému textu ? Jeden kmitočet je a byl vždy jeden kmitočet. Duplex = dva kmitočty. Pokud můžeš citovat část textu, která mé tvrzení vyvrací tak sem s ním.
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 13 years ago

Pouze aktivni prvky, zbytek si musis koupit, takze radio s poe ti pronajmou, ale musis dokoupit anteny a antenni prechody.
0 x

Jardax

cz_ranger píše:
Jardax píše:

To je preci kravina.

Problém s porozuměním čtenému textu ? Jeden kmitočet je a byl vždy jeden kmitočet. Duplex = dva kmitočty. Pokud můžeš citovat část textu, která mé tvrzení vyvrací tak sem s ním.

Problem s pochopenim souvislosti? Pokud muzes citovat cast textu, kde neco takoveho delam, tak sem s tim.
A nebo radsi ne, neplet se do cizich rozhovoru, ano?
:D :D :D
0 x

cz_ranger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cz_ranger » 13 years ago

Jardax píše:
cz_ranger píše:
Jardax píše:To je preci kravina.

Problem s pochopenim souvislosti? Pokud muzes citovat cast textu, kde neco takoveho delam, tak sem s tim.
A nebo radsi ne, neplet se do cizich rozhovoru, ano?
:D :D :D

At zije svobodna diskuze. Nevim jak's dosel k nazoru ze tvrdim, zes to rekl zrovna ty. Reaguju na nize uvdene tvrzeni, ktere dosud nikdo nevyvratil, prestoze je zjevne nepravdive.

blax píše:chybi ti tam 2x - to cos vypocital je pro jeden kanal, ale na v FDD spojich pouzivas 2 - jeden na RX druhej na TX, predtim to bylo za par nyni za kanal.
vcera me na stejnou chybu upozornil Insider
0 x

blax

Příspěvekod blax » 13 years ago

jj udelal jsem chybu, s tim kanalovym parem je to nesmysl.
0 x

Jardax

cz_ranger píše:
At zije svobodna diskuze. Nevim jak's dosel k nazoru ze tvrdim, zes to rekl zrovna ty. Reaguju na nize uvdene tvrzeni, ktere dosud nikdo nevyvratil, prestoze je zjevne nepravdive.

Anoano, kdebychom byli bez svobodne diskuse...
A ze pisu jinymi slovy totez co ty ti nedoslo?
Asi jsem tam mel odcitovat jiny nez posledni (tvuj) komentar vasi vzajemne diskuse, ale prislo mi to z kontextu naprosto jasne.
Hmmm....
:D :D
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

net.work píše:snad to sem nejak zapadne... : http://blog.orcave.com/index.php?itemid=203

Tak do toho asi pujdu, to je fakt bomba. Jeste musim prostudovat podminky.
Skoda ze to nedela RAY :-)
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Ladik píše:
net.work píše:snad to sem nejak zapadne... : http://blog.orcave.com/index.php?itemid=203

Tak do toho asi pujdu, to je fakt bomba. Jeste musim prostudovat podminky.
Skoda ze to nedela RAY :-)

a mas link na nejake ty podminky? ja to nikde nenasel...
0 x