❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

11GHz licencovane spoje.

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
David2006

Re: 11GHz licencovane spoje.

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

Taky myslím, ale musej se napřed doma schválit :lol: .
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 13 years ago

Zase reaguji na Davida. Gratuluji k tvemu rozhodnuti koupit profi spoj . Urcite budes spokojen a verim ze po zkusenostech s profi spojem te nejaka PB10 nech chladnym. Radsi poradny spoj za 100k, nez wifi shit za 20k. Po tom spoji taky pokukuji (10Ghz), Letos mam v planu jeden koupit, tak se tesim na tvoje reference .
0 x

David2006

Myslím že zatím není k čemu, dlouho jsem vybíral a nakonec vsadil na to že tu PBM10 bude - proto ta 11ka a co tam chcete jiného vůči ceně/kvalitě než Ericsson :wink: . Desítky po dvaceti litrech koupím hnedle co tu ofiko budou na trhu o tom žádná, ale tuhle hlavní boční páteř jsem musel řešit rychle a s výhledem trochu víc do budoucna (jenže tam stejně asi spláču s tím co oznámí v Chicagu :mrgreen: :evil: ). Tedy rychle se mi to nepovedlo, protože se mi to s tou koordinací protahuje a to zda tu PBM10 bude v prodeji pro ČR trh taky není uplně jisté. Nechci další flame o desítce, ale pro pořádek tohle moje vidění bys už mi asi neschválil :lol: .
0 x

David2006

Koukám že pod palbou konkurence leze pomalu a neochotně dolů i Alcoma, ale aby se neřeklo tak jakože v akci :lol: .

http://www.evvo.com/cs/Default.aspx?det ... ktu&id=537
0 x

Anton Mlynský

Příspěvekod Anton Mlynský » 13 years ago

Nerad tě vyvádím z omylu, ale ono se jedná opravdu o akci.
a řekl bych že tímto tempem bude již odpoledne počet spojů vyčerpán a pak "nazdar babi" cena půjde šupem zpátky.
0 x

David2006

Zas tak skokově by to být nemuselo :lol: , když PT2010 stojí v koncových cenách jen o 13tisíc víc nežli tahle Alcoma v slušné akci :mrgreen: . Ale jen ať se to zvedne, prodají zase jiní no :wink: .
0 x

David2006

:) moje slova o moc se to nezvedlo:

VYPRODÁNO !!

Zaznamenali jsme rekordní zájem o spoji v akci a tak se stalo, že všech 20 spojů bylo ještě dnes vyprodáno.

Domluvili jsme pro vás prodloužení akce s novou cenou 139 900Kč na dalších 20 spojů

DĚKUJEME VÁM ZA VÁŠ ZÁJEM

Co potřeba udělat pro získání spoje v akci
AL11F MP360, rychlost 385 Mbit/s

Každopádně je zde někdo na foru kdo to tu čte a vzal si to? :)
0 x

David2006

Tak čistě informativně. Před pár dny mi to ofiko přidělili tedy štreku pod 2km s frekvencema. Nakonec to netrvalo tak děsně dlouho, ale jen dlouho.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

Vždyť jsi tu něco motal o 32Ghz, ne?
0 x

David2006

Jo, jenže pak mě Dade nahlodal a již rozjeté řízení jsem změnil z 32 na 11GHz po předchozí domluvě s borcem v ČTU co to měl nastarosti. Jednak jsem to tu psal a i když tu nějakej Jardax (zdravím, co šíbři v 10GHz) mlel cosi o tom že na 2km ani náhodou tak jsem měl info že to dávaj i pod kilák (když je tam hodně volno), ale mlčel jsem a v klidu to nechal doběhnout, jen jsem tu psal že to měním na 11GHz což se Ti asi nechce pamatovat. No a jinak 11GHz se mi bude víc hodit, protože pak je použiju na 10-21km podle potřeby - max dám jinou anténu a krátké skoky budou na UBNTu 24G do doby než tam kluci udělaj další pásma (17 spíš 11GHz časem). Ale tož prostě Ericsson se mi zatím neztratí :wink: .
Naposledy upravil(a) David2006 dne 26 Mar 2012 11:25, celkem upraveno 1 x.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 13 years ago

Aby ses potom nedivil, az nekdo ve stejnem smeru zapne PBM10 a zarusi ti tvoje 11GHz.. :-D
0 x

David2006

Může se stát, ale vzhledem k tomu že jich budu mít i zepár na vlastních sajtech se s tím budu spíše prát sám u sebe. A jinak 11GHz by moc zarušené být nemuselo, ale rozebírat to tu s nepřejícíma nebudu :D .
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

David2006: spíš nemám sílu číst všechno co vyplodíš. I to cos napsal by se dalo shrnout do věty "nakonec jsem se rozhodl pro 11Ghz" bez dalších zbytečných slohovek :)
0 x

David2006

Když nemáš sílu, tak se ani hloupě neptej :wink: .
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 13 years ago

David2006 píše:Jo, jenže pak mě Dade nahlodal a již rozjeté řízení jsem změnil z 32 na 11GHz po předchozí domluvě s borcem v ČTU co to měl nastarosti. Jednak jsem to tu psal a i když tu nějakej Jardax (zdravím, co šíbři v 10GHz) mlel cosi o tom že na 2km ani náhodou tak jsem měl info že to dávaj i pod kilák (když je tam hodně volno), ale mlčel jsem a v klidu to nechal doběhnout, jen jsem tu psal že to měním na 11GHz což se Ti asi nechce pamatovat. No a jinak 11GHz se mi bude víc hodit, protože pak je použiju na 10-21km podle potřeby - max dám jinou anténu a krátké skoky budou na UBNTu 24G do doby než tam kluci udělaj další pásma (17 spíš 11GHz časem). Ale tož prostě Ericsson se mi zatím neztratí :wink: .

no tady je naprosto ukázka jak ČTU vůbec nefunguje, jak mohlo povolit 11GHz na 2km???? škoda, že není úřad, který by kontroloval ČTU, protože jinak už bych tam toto dávno nahlásil, takové plýtvání... hrůza a děs.
0 x