❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Registr subjektů technické infrastruktury RSTI
Re: Registr subjektů technické infrastruktury RSTI
dneska (nebo uz vcera , uz ani nevim) mi volala jedna slecna na pruskum pro KB , .. informace ze me nedostava skoro zadny, ale ja z ni , ... no , tomu rikam prijemnej pokec
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hmm, tez to k nam doslo .. vcera jsem mel chvilku tak jsem si to konecne precetl .. k cemu je to dobre nechapu ..
0 x
Taky mi to dneska přišlo, a letělo to expresem do kotle..... 

0 x
Ukažte mi někoho, kdo se tomu dříve či později nevysmál a něco by tam vkládal. 

0 x
Páni z Hrdlička s.r.o. si neuvědomili podstatnou věc - absolutní nechuť nás, ISP, cokoliv vyplňovat, nebo se někde registrovat, pokud nejde o ČTÚ, které nás opruzuje se svými všemožnými nemožnými výkazy pravidelně.
0 x
tom-tom píše:Páni z Hrdlička s.r.o. si neuvědomili podstatnou věc - absolutní nechuť nás, ISP, cokoliv vyplňovat, nebo se někde registrovat, pokud nejde o ČTÚ, které nás opruzuje se svými všemožnými nemožnými výkazy pravidelně.
jj ctu staci

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, s tim doporucenym dopisem to me take nastvalo ...
0 x
Aha.. tak to budu mit na poště asi take.. Někde z jižníčch čech snad od Budějek tam mma doporučeny lejstro
0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsi blbost v tom je ta ze kdyz to chce clovek vyplnit tak musi uvest oblast pusobnosti a jakou insrastrukturu tam ma. No a na vyber je plynovod, vodovod a podobne ale nic co by mělo neco aspon vzdalene spojeneho s telekomunikacema, Tim padem je to bud nedodelane a nebo nechapu proc to posilaj ISP
0 x
Když dostaneš dotačku a nejsi totiž padlej na hlavu tak se ji aspoň "nějak" snažíš plnit, pač vejvar máš i tak dost velkej.
0 x
dneska se mi po trech dneska dovolali , hnedka po predstaveni jsem rekl ze nee , nezajem ,
taky po ranu pred devatou, to je taky napad , takhle blbe budit lidi ,
cislo ze ktereho volali je 601212692
taky po ranu pred devatou, to je taky napad , takhle blbe budit lidi ,
cislo ze ktereho volali je 601212692
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
proc by ne .. tyto cisla jsou zpet v obehu a O2 je vesele nabizi ...
0 x