Dobrý den,
prosím měl bych dotaz ohledně zařízení Nanostation 5. Lze je použít následujícím způsobem? Mam wi-fi router a potřeboval bych, aby Nanostation přijímal wi-fi signál z tohoto routeru a poté je i vysílal pro další zařízení. Je to možné? Nejde mi o rychlost, ale o řešení. Děkuji mockrát za odpovědi. Petr
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nanostation 5 - dotaz na WDS
Pokud mas jednu Nano tak ta dela prijimač a nebude současně vysilat. Vem 2 nano jednu pro přijem a jednu pro vysilani pres router.
Systemy Repeater co má třeba Ovislink se dnešní době už musí zavrhovat , pro velke zatížení a velke požadovane rychlosti z vysilače a přijimače zaroven.
Systemy Repeater co má třeba Ovislink se dnešní době už musí zavrhovat , pro velke zatížení a velke požadovane rychlosti z vysilače a přijimače zaroven.
0 x
Druha moznost je nastavit NANO jako vysilac a wifi-routr a dalsi zarizeni na ni povesit jako klienty.....
Pokud je mas ve stejnem sektoru aby je NANO pokrilo oba, pokud ne, tak budes muset pouzit 2xNANO....
Pokud je mas ve stejnem sektoru aby je NANO pokrilo oba, pokud ne, tak budes muset pouzit 2xNANO....
0 x
Díky za pomoc. Přemýšlel jsem a stačilo by to udělat následujícím způsobem. Nastavit Nano jako příjímač a a mít vedle toho wifi router. Šlo by to? Jak bych měl nastavit Nano? Zkoušel jsem vše možné a v Site survey jsem scanem neviděl žádnout síť. A ten wifi router co zamýšlím by stačil normální že? Bez WDS apod. Díky za odpovědi. Jedná se o vesnické řešení, takže je to trošku krkolomné.
0 x